ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η σύλληψη των τριών αλλοδαπών που ξημερώματα Δεκαπενταύγουστου λήστεψαν μπροστά στα μάτια της Πορτογαλίδας φίλης του και έστειλαν στο θάνατο τον 25χρονο Νίκο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τρεις σεσημασμένους Πακιστανούς, οι οποίοι αποτελούν μέλη μιας άγριας συμμορίας ληστών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του ιστορικού κέντρου οι οποίοι έχουν σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες ταυτοποιηθεί από τις αρχές και αναζητούνται.
Αυτό που προβληματίζει ωστόσο τις αρχές είναι το γεγονός πως αν και τους ξέρουν, οι δράστες έχουν εξαφανιστεί από τα στέκια τους με ανοικτό το ενδεχόμενο να έχουν φύγει από την Αθήνα και να έχουν «λουφάξει» στην επαρχία μέχρι να βρουν τρόπο να την κοπανήσουν από τη χώρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δριμύ «κατηγορώ» προς Τσίπρα: Συγκλονίζει η επιστολή της μητέρας του 25χρονου που σκοτώθηκε στου Φιλοπάππου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στου Φιλοπάππου: Για ένα κινητό έχασε τη ζωή του ο 25χρονος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Σε τουλάχιστον 10 άτομα προσανατολίζουν τις υποψίες τους οι Αστυνομικοί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Okeanis Eco Tankers (Γιάννης και Αριστείδης Αλαφούζος): Εξασφάλισε δύο δάνεια ύψους 90 εκατ. δολαρίων από δύο ελληνικές τράπεζες
- Στην κόψη του ξυραφιού κυβέρνηση και αγρότες – Πώς μπορούν να λυθούν τα μπλόκα
- Κούστα – Βίσση: Οι νέες business στο «Αθηνών Αρένα»
- Αγρότες: Παραμένουν στα μπλόκα αλλά ανοίγουν τους δρόμους για τους εκδρομείς των Χριστουγέννων – Πότε ανοίγουν τα διόδια το Σαββατοκύριακο