ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η Εισαγγελία Κέρκυρας, έπειτα από καταγγελίες σπουδαστή ότι υπέστη έγκαυμα σε εστιατόριο που διατηρεί στο νησί ο Έκτορας Μποτρίνι.
Η έρευνα αφορά σειρά αδικημάτων όπως επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση και στο πλαίσιο αυτής, αναμένεται να καταθέσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι.
Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι ο 19χρονος είχε καταγγείλει ότι υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι και λεκτική βία από τον υπεύθυνο του μαγαζιού, στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα.
Ακολούθησε η ιατροδικαστική έκθεση που πιστοποίησε βλάβες στα χέρια του σπουδαστή αλλά δε διευκρίνιζε από πού προήλθαν. Η εισαγγελία είχε στα χέρια της και μια δεύτερη ιατροδικαστική έκθεση, αυτή του τεχνικού συμβούλου του 19χρονου, η οποία έδειχνε εγκαύματα 2ου βαθμού και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε άτομο, το οποίο ήταν ευάλωτο.
Την έρευνα θα κάνει η αστυνομία του νησιού και στο τέλος η Εισαγγελέας θα αποφανθεί αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη η όχι. Η μήνυση που έχει υποβάλει ο 19χρονος στρέφεται σε τρία άτομα, ανάμεσά τους και ο υπεύθυνος του μαγαζιού.
Στο παρελθόν ο Έκτορας Μποτρίνι είχε υποστηρίξει ότι οι καταγγελίες δεν ευσταθούν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rontis: Τα 90 χρόνια οικογενειακής παράδοσης, οι νέες επενδύσεις και η αλλαγή σκυτάλης
- Θ. Τρύφων (ELPEN): Το όραμα για το Athens Life Park, το πλάνο για τις ΗΠΑ, τα funds και η Κερατέα
- e-ΕΦΚΑ: Τέλος στην ετήσια εκκαθάριση εισφορών από το 2027 για 350.000 ασφαλισμένους
- Γιατί το Μέγαρο Μαξίμου «τράβηξε» το αυτί του Φρέντη Μπελέρη;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.