• Κοινωνία

    Έκτορας Μποτρίνι: Πώς σχολίασε το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 19χρονο σπουδαστή

    • NewsRoom

    Έκτορας Μποτρίνι


    Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης του 19χρονου σπουδαστή εξέφρασε μέσω του δικηγόρου του, ο Έκτορας Μποτρίνι.

    Ο 19χρονος σπουδαστής κατήγγειλε τον γνωστό σεφ για βασανιστήρια που υπέστη στο εστιατόριο του Μποτρίνι στην Κέρκυρα.

    Όπως είπε ο δικηγόρος του Εκτορα Μποτρίνι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Star:

    «Δεν υπάρχει σαφής εικόνα ότι τα τραύματα προέρχονται από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που καταγγέλλει ο σπουδαστής».

    Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή

    Σύμφωνα με την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση, ο σπουδαστής που εργαζόταν στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι φέρει 12 βλάβες, τρεις από αυτές είναι συμβατές με θερμικά εγκαύματα, μία δερματική βλάβη, που είναι συμβατή με έγκαυμα από ζέον υγρό και μόνο μία έχει γίνει στο παρελθόν.

    Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το συμπέρασμα είναι ότι φέρει απλές σωματικές βλάβες προκληθείσες από επίδραση θερμικών μέσων, θλώντος και νύσσοντος /τέμνοντος οργάνου, τελεσθείσες σε διαφορετικούς χρόνους και από 3 -10ημέρου περίπου προς της εξετάσεως.

    Την ίδια ώρα, όπως μεταδόθηκε η οικογένεια μέσω των δικηγόρων της έχει ορίσει και δεύτερο ιατροδικαστή προκειμένου να ριχθεί περισσότερο φως στην υπόθεση.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος είχε ισχυριστεί ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του Μποτρίνι του είχε ρίξει με κουτάλι καυτό λάδι στο χέρι, ενώ επίσης ότι τον είχε κάψει και με μαγειρική σπάτουλα.



    ΣΧΟΛΙΑ