ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι κρατείται ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου που συγκρούστηκε χθες βράδυ με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα.
Ο 44χρονος τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία Ναυπλίου, ενώ τα αποτελέσματα της αιματοληψίας στην οποία έχει υποβληθεί, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ, αναμένονται τη Δευτέρα.
Η τραυματισμένη γυναίκα από το μικρό αλιευτικό σκάφος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Αγ. Σάββας.
Ο χειριστής του ταχύπλοου στο οποίο επέβαιναν δέκα Γάλλοι τουρίστες, (δύο άνδρες, τρεις γυναίκες και πέντε παιδιά) παρουσιάστηκε το πρωί αυτοβούλως και με τον συνήγορό του στο Λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι.
Οι Γάλλοι υπήκοοι που επέβαιναν στο σκάφος ολοκλήρωσαν τις καταθέσεις τους στο λιμεναρχείο και αργά το μεσημέρι αποχώρησαν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάνω από 130 εκατ. ευρώ οι εισροές στη μετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ από την ένταξη στον δείκτη MSCI Greece
- Η Ελένη Βρεττού, οι super αποδόσεις της CrediaBank και η Morgan Stanley
- Ο εν δυνάμει πρωθυπουργός Ανδρουλάκης και τα κρατικά ενοίκια των 1,2 εκατ., η αντεπίθεση του Μυτιληναίου, το νέο deal της Βρεττού, το treble του Περιστέρη, ο Στάσσης και το ράλι της ΔΕΗ και ο Ηλίανθος του Λαλαούνη
- Η οργισμένη Αννα για τη βία στα ΑΕΙ, η πρόκληση της Τουρκίας και οι «Οχιές» που έδιωξαν τα F-16, o KM και ο Ντράγκι και ο άνεμος που πήρε τη σημαία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.