ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι κρατείται ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου που συγκρούστηκε χθες βράδυ με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα.
Ο 44χρονος τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία Ναυπλίου, ενώ τα αποτελέσματα της αιματοληψίας στην οποία έχει υποβληθεί, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ, αναμένονται τη Δευτέρα.
Η τραυματισμένη γυναίκα από το μικρό αλιευτικό σκάφος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Αγ. Σάββας.
Ο χειριστής του ταχύπλοου στο οποίο επέβαιναν δέκα Γάλλοι τουρίστες, (δύο άνδρες, τρεις γυναίκες και πέντε παιδιά) παρουσιάστηκε το πρωί αυτοβούλως και με τον συνήγορό του στο Λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι.
Οι Γάλλοι υπήκοοι που επέβαιναν στο σκάφος ολοκλήρωσαν τις καταθέσεις τους στο λιμεναρχείο και αργά το μεσημέρι αποχώρησαν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μελόνι για Τραμπ: Οι ισχυρές σχέσεις βασίζονται στην ειλικρίνεια
- Μεξικό: Ο «Batman του Λάγος ντε Μορένο» προκαλεί αναστάτωση – Τιμωρεί κλέφτες δένοντάς τους σε κολώνες με ταινία
- ΑΑΔΕ: Μετάθεση προθεσμίας υποβολής Δηλώσεων Πληροφοριών Συμπληρωματικού Φόρου
- Apple: Επισπεύδει τις ενημερώσεις ασφαλείας για iPhone λόγω ανησυχιών για την κυβερνοασφάλεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.