ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη φυλακή οδηγείται ο 40χρονος Ιρακινός που απολογήθηκε για κατηγορίες που αφορούν συμμετοχή στην ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση ISIS.
Ο αλλοδαπός που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική στα Πατήσια βαρύνεται με κατηγορίες που αφορούν συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS αλλά και τρομοκρατικές πράξεις που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ανθρωποκτονίες στην αλλοδαπή.
Ο Ιρακινός ήρθε στα χέρια των αρχών την περασμένη εβδομάδα σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας κατόπιν συνεργασίας με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.
Πριν είκοσι μέρες ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί και από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων και τότε είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων και εγγυοδοσίας.
Διαβάστε επίσης
Ταλιμπάν: Απαγορεύουν στις γυναίκες να ταξιδεύουν σε μεγάλες αποστάσεις χωρίς συνοδεία
Σε εισαγγελέα και ανακρίτρια ο 40χρονος Ιρακινός μέλος του ISIS
Συνελήφθη 40χρονος άντρας μέλος του ISIS στην Αθήνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Louboutin: βάζει φωτιά στη Formula 1
- Cartier Panthère και η ελληνική επιρροή στην υψηλή κοσμηματοποιία
- Ένα στέμμα σε μορφή νομίσματος: Το ακριβότερο συλλεκτικό νόμισμα του κόσμου βγαίνει σε δημοπρασία
- Η κουρασμενη αγορά, ο επίμονος Αθανασίου και η super Lamda, ο happy Στουρνάρας, πόσα λεφτά βγάζει ο Προκοπίου από τους καφέδες, η κατήφεια στην ΝΔ λόγω Λοβέρδου, τα τριτοτέταρτα ραντεβού Κικίλια και το showdown Ολγας – Μίνωα
