ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη 40χρονος Ιρακινός στην Αθήνα, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 40χρονος είχε συλληφθεί την 7η Δεκεμβρίου 2021 από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων και είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί, πρωινές ώρες αύριο (24/12/2021), στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cape Maritime (Ευγενία Ανδριανοπούλου): Πρόσθεσε άλλα δύο πλοία στον στόλο της και έφτασε στα 24 πλοία
- Πετρέλαιο: Μία ανάσα από τα 110 δολ. το Brent με το βλέμμα στις διαπραγματεύσεις
- Ιράν στον ΟΗΕ: Η σταθερότητα στον Κόλπο περνά από «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλεια της χώρας
- Μάρκο Ρούμπιο: «Οικονομικό πυρηνικό όπλο» ο αποκλεισμός των Στενών του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.