Συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακρίτρια ο 40χρονος που συνελήφθη για συμμετοχή στον ΙSIS. Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS και τρομοκρατικές πράξεις που αφορούν μεταξύ άλλων ανθρωποκτονίες στην αλλοδαπή.
Ο Ιρακινός συνελήφθη χθες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών στο κέντρο της Αθήνας. Από την ανακρίτρια ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ενώ του διορίστηκε και συνήγορος υπεράσπισης.
Ο 40χρονος είχε συλληφθεί και στις 7 Δεκεμβρίου από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων και τότε είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων και εγγυοδοσίας.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωζώνη: Επιστροφή σε εμπορικό πλεόνασμα €8,6 δισ. τον Ιούνιο – Άλμα 14,4% στις εξαγωγές
- Τζόσουα Κούσνερ (Thrive Capital): Γιατί επενδύει 215 εκατομμύρια δολάρια στην Amazon
- Χρηματιστήριο: Τα διυλιστήρια έδωσαν τον τόνο — Νέα υψηλά για Motor Oil και ΕΛΠΕ
- Χαλκιδική: Ο Δήμος Κασσάνδρας ανέστειλε λόγω της φωτιάς όλες τις εκδηλώσεις για τον Δεκαπενταύγουστο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.