• Κοινωνία

    Στη φυλακή οι 3 κατηγορούμενες για τον θάνατο της Φαίης Μπακογιώργου – Τι παραδέχθηκε η αδελφή της

    • NewsRoom
    Φαίη Μπακογιώργου

    Φαίη Μπακογιώργου


    Στη φυλακή οδηγούνται οι 3 γυναίκες που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου στις 8 Οκτωβρίου 2021 στην Κυψέλη, μετά τις απολογίες τους, για βαρύτατες κατηγορίες.

    Η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά του σπιτιού που έμεναν, έδωσαν τις δικές τους εξηγήσεις ενώπιον της 15ης τακτικής ανακρίτριας, για όσα τους καταλογίζονται για την βάναυση μεταχείριση της Φαίης, τους άγριους ξυλοδαρμούς, την εξώθηση της στην πορνεία, την διακοπή κύησης και τελικά την δολοφονία της 23χρονης.

    Μετά από μακρά απολογητική διαδικασία, ανακρίτρια και εισαγγελέας έδειξαν τον δρόμο της φυλακής στις 3 κατηγορούμενες για την αποτρόπαια υπόθεση που εξιχνιάστηκε σχεδόν ένα χρόνο μετά από την ημέρα που η Φαίη είχε βρεθεί τυλιγμένη σε μία κουβέρτα, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της στην Κυψέλη. Ο θάνατος είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια.

    Τι υποστήριξαν στις απολογίες τους

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η 23χρονη αδερφή φέρεται να παραδέχθηκε ότι χτύπησε την κοπέλα, ισχυρίστηκε ωστόσο ότι δεν ήθελε να την σκοτώσει.

    Επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

    Η 53χρονη μητέρα και η 56χρονη που φιλοξενούσε την οικογένεια, αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Η σπιτονοικοκυρά φέρεται να είπε στην απολογία της ότι υπεραγαπούσε το θύμα, ενώ η μητέρα υποστήριξε ότι είναι τοξικοεξαρτημένη .

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα τραγωδία: Αυτοπυροβολήθηκε 17χρονος μαθητής στα Ιωάννινα

    Μετρό – Γραμμή 4: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

    Στη φυλακή θα οδηγηθούν η μητέρα και η αδελφή της 23χρονης Φαίης



    ΣΧΟΛΙΑ