• Κοινωνία

    Νέα τραγωδία: Αυτοπυροβολήθηκε 17χρονος μαθητής στα Ιωάννινα

    • NewsRoom
    Νέα τραγωδία με νεαρό μαθητή

    Νέα τραγωδία με νεαρό μαθητή


    Δεν πέρασαν παρά λίγα 24ωρα από τον απαγχονισμό 15χρονου μαθητή και μια νέα τραγωδία συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Το μεσημέρι της Δευτέρας ένα παιδί 17 ετών αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα που είχε ο πατέρας του, στο σπίτι τους στα Ιωάννινα.

    Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία καθώς και Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ που ενημερώθηκε από συγγενικό πρόσωπο του ανήλικου, δυστυχώς όμως για τον μαθητή Λυκείου, ήταν αργά, σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr.

    Όταν η οικογένειά του κατάλαβε τι είχε συμβεί, ειδοποίησε και έφτασε εσπευσμένα ασθενοφόρο για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

    Στη συνέχεια, η σορός του ανήλικου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας ως το επικρατέστερο σενάριο για το θλιβερό περιστατικό που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

    «Φως» στα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του ανήλικου θα ρίξει η νεκροψία, για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για αυτοχειρία ή για ατύχημα.

    Η είδηση του θανάτου του 17χρονου βύθισε στο πένθος τους οικείους του και «πάγωσε» την πόλη των Ιωαννίνων.

    Διαβάστε επίσης:

    Τραγωδία στην Ημαθία: Απαγχονισμένο βρήκαν τον 15χρονο γιο τους



    ΣΧΟΛΙΑ