• Κοινωνία

    Ανατροπή-σοκ στη δολοφονία 23χρονης στην Κυψέλη: Συνελήφθησαν η μάνα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά της – Βαριές κατηγορίες

    • NewsRoom
    Φαίη Μπακογιώργου

    Φαίη Μπακογιώργου


    Σε μια μεγάλη ανατροπή κατέληξαν οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας της 23χρονης εγκύου και μητέρας τριών παιδιών Φαίης Μπακογιώργου, το 2021 στην Κυψέλη.

    Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών γυναικών, της μητέρας και της αδελφής της άτυχης 23χρονης καθώς και της σπιτονοικοκυρά της. Μάλιστα, σύμφωνα με το Mega, οι διώξεις αφορούν δύο δολοφονίες. Το δεύτερο θύμα των τριών γυναικών φέρεται να είναι είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα που ξυλοκοπούσαν και έπαιρναν το επίδομά της.

    Παράλληλα κατηγορούνται και για εμπορία ανθρώπων.

    Aπό την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως τόσο η σπιτονοικοκυρά της 23χρονης όσο και η ίδια της η αδερφή την κακοποιούσαν συστηματικά, την ξυλοκοπούσαν, την έβριζαν, την απειλούσαν και την ανάγκαζαν να επαιτεί.

    Οι συλλήψεις έγιναν έπειτα από έρευνα του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, η οποία ξεκίνησε μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας της 23χρονης. Οι τρεις γυναίκες θα εκδοθούν την Τρίτη στον εισαγγελέα για την απολογία τους.

    Η 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου είχε βρεθεί νεκρή τον Οκτώβριο του  2021 στην Κυψέλη, τυλιγμένη σε κουβέρτα, 500 μέτρα από το διαμέρισμά της ενώ ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της. Σε διπλανό της διαμέρισμα έμενε και μια ακόμα ηλικιωμένη γυναίκα που απεβίωσε από άγνωστα τότε αίτια.  Η ταυτοποίησή της είχε αργήσει και έγινε από συγγενικό της άτομο στις 23 Νοεμβρίου του 2021.

    Μιλώντας στο Mega, ο πατέρας της δολοφονημένης μητέρας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε κάνει λόγο για έγκλημα, δήλωσε πλέον «δικαιωμένος».

    Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψη των τριών γυναικών

    Συνελήφθησαν, σήμερα 8 Νοεμβρίου 2023 πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατόπιν σχετικών ενταλμάτων σύλληψης, τρεις (3) γυναίκες για υπόθεση ανθρωποκτονίας γυναίκας, η σορός της οποίας είχε βρεθεί τυλιγμένη σε κουβέρτα, πρωινές ώρες της 8-10-2021 σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη.

    Πρόκειται για:

    57χρονη, η οποία κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα, ανθρωποκτονία με δόλο, διακοπή κύησης, επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμου ατόμου – συνοίκου και εγκύου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου – ανηλίκου, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή,
    23χρονη, η οποία κατηγορείται για συνέργεια σε εμπορία ανθρώπου, τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα και για ανθρωποκτονία με δόλο και 59χρονη, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο.

    Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Διαβάστε επίσης

    Ιβάνκα Τραμπ: Καταθέτει στη δίκη του πατέρα της και των αδελφών της για οικονομικές απάτες

    «Βόμβα» Μπελέρη: Ο βασικός κατήγορος παραδέχεται ότι χρηματίστηκε από την αλβανική αστυνομία

    Κασσελάκης για μεταναστευτικό: Να αναζητήσουμε τρόπο για να μην επιβαρύνεται η Ελλάδα ως χώρα υποδοχής



    ΣΧΟΛΙΑ