ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ΄ αριθμό 1335/2023 απόφασή του έκανε δεκτή την αίτηση της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ακύρωσε την αδειοδότηση του έργου κατασκευής Κέντρoυ Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ.) στη Πλάτη- Βάστρια της Λέσβου για έλλειψη περιβαλλοντικής μελέτης και παράλληλα, ακύρωσε την έγκριση επέμβασης σε δασική έκταση 21.011 τ.μ. προκειμένου να κατασκευαστεί ο δρόμος πρόσβασης στη δομή.
Στο Κ.Υ.Τ. της περιοχής Πλάτη- Βάστρια Λέσβου είχε προγραμματιστεί να διαμένουν πολίτες τρίτων χωρών ή ανιθαγενείς οι οποίοι έχουν εισέλθει στην ελληνική επικράτεια χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις, προκειμένου να υπαχθούν στις διαδικασίες υποδοχής και ταυτοποίησης, αλλά και για να υποβάλουν αίτημα διεθνούς προστασίας.
Διαβάστε επίσης:
Νορβηγία: Πρόστιμο €88.500 την ημέρα στην Meta για παραβίαση προσωπικών δεδομένων
Έλον Μασκ: Σε στυλ «WWE» η μάχη μου με τον Ζούκερμπεργκ – Τι απαντά ο «Triple H»
Γιώργος Ξηραδάκης (XRTC): Δημιουργούνται έντονες ολιγοπωλιακές συνθήκες στην ελληνική ακτοπλοΐα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η αρχιτεκτονική της συνέχειας
- Κώστας Δελαπόρτας (DryDel): Ο εφοπλιστής πίσω από το deal-ρεκόρ των 38 εκατ. δολαρίων για ένα 5ετές ultramax
- Χάρης Ηλιάδης: Ο Έλληνας investment banker που φέρνει τις δουλειές στην Goldman Sachs
- Ομπράντοβιτς… εμπιστευτικό! Οι φυλακίσεις, ο «Γκαστόνε», τα μυστικά και ο Παναθηναϊκός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.