• Business

    Έλον Μασκ: Σε στιλ «WWE» η μάχη μου με τον Ζούκερμπεργκ – Τι απαντά ο «Triple H»

    • Μαρία Βε

    Μαρκ ζούκερμπεργκ, Έλον Μασκμ (Πηγή: X)


    Συνεχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον η «μάχη σε κλουβί» που έχει ανακοινωθεί να συμβεί σύντομα μεταξύ Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ, με τους μεγιστάνες να τροφοδοτούν αυτό το παράδοξο event, αναρτώντας συνεχώς διάφορες σχετικές πληροφορίες και προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

    Καθώς ο Μαρκ δηλώνει έτοιμος, αλλά και καθόλου σίγουρος ότι θα πραγματοποιηθεί τελικά αυτή η «περιβόητη» αναμέτρηση, ο Έλον επικαλείται θέματα υγείας, μαγνητικές και χειρουργεία.

    Ωστόσο, μπήκε χθες στην πλατφόρμα «X» (πρώην twitter), προκειμένου να μας ενημερώσει για το «στυλ μάχης» που επιλέγει.

    «Επιλέγω το @WWE ως το στυλ μάχης μου», ανέφερε.

    Απαντώντας στο tweet του Μασκ, ο Chief Content Officer του WWE και ο θρύλος της πάλης «Triple H», μοιράστηκε μια εικόνα GIF από τις ημέρες της πάλης του στην οποία φαίνεται να σχηματίζει με τα χέρια του το σύμβολο «X».

    Την εικόνα συνόδευε και μια πρόταση του «Triple H», η οποία έλεγε:

    «Πες τη λέξη, @elonmusk. Ξέρω ένα – δύο πράγματα για το πώς να κάνω ένα σύμβολο Χ».

    «Σκληρές» προπονήσεις

    Τόσο ο Μασκ όσο και ο Ζάκερμπεργκ έχουν προετοιμαστεί σκληρά για τον επικείμενο αγώνα.

    Πριν από μερικές εβδομάδες, σε μια ανάρτηση στο Instagram, ο Zuckerberg εθεάθη να ποζάρει σε μια προπόνηση με δύο γνωστούς μαχητές του UFC – τον Νιγηριανό Israel Adesanya και τον Αυστραλό Alexander Volkanovski.

    (Πηγή: theverge.com)

    Την ίδια στιγμή, εμφανίστηκαν φωτογραφίες του Μασκ να προπονείται με έναν γνωστό εκπαιδευτή βραζιλιάνικου Ζίου ζίτσου, που έχει και μαύρη ζώνη.

    Παρά τις αντιδράσεις του κοινού, ο Musk, έχει προπονηθεί με τον Lex Fridman.

    Ο Fridman, ο οποίος έχει επίσης προπονηθεί με τον Zuckerberg, δήλωσε «εξαιρετικά εντυπωσιασμένος» με τις ικανότητες του Musk, ωστόσο, ανέφερε ότι θα προτιμούσε οι δύο μεγιστάνες να μην ανταλλάξουν χτυπήματα.

    Παρόλα αυτά, την Κυριακή ο Μασκ έγραψε ότι «Ο αγώνας Ζουκ εναντίον Μασκ θα μεταδοθεί ζωντανά στο X. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς για βετεράνους».

    Σημειώνεται ότι σε μια αλληλεπίδραση με τον podcaster Joe Rogan, ο Musk είχε αποκαλύψει ότι είχε εκπαιδευτεί στο taekwondo, το τζούντο και το καράτε όταν ήταν παιδί και στο βραζιλιάνικο Ζίου ζίτσου ως ενήλικας.

    Σύμφωνα με την κοινή γνώμη, η «δίψα για αίμα», επηρεάστηκε από τη νέα πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Zuckerberg «Threads», που ανταγωνίζεται την X του Musk.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μασκ στενοχωρήθηκε πολύ μετά την κυκλοφορία του Threads.

    H Meta, η οποία κατέχει επίσης το Instagram και το Facebook, κυκλοφόρησε το Threads στις αρχές Ιουλίου, προσελκύοντας περισσότερες από 100 εκατομμύρια εγγραφές μέσα σε λίγες μέρες.

    Η αντίπαλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X έχει αντιμετωπίσει επικρίσεις σε πολλές περιπτώσεις, από τότε που ο Μασκ ανέλαβε την εταιρεία και έκανε ορισμένες ριζικές αλλαγές, όπως απολύσεις.

    Διαβάστε επίσης: 

    Έλον Μασκ: Προβλήματα υγείας λίγο πριν τη «μονομαχία σε κλουβί» με τον Ζούκερμπεργκ



    ΣΧΟΛΙΑ