• Κοινωνία

    Στα χέρια της ΕΛΑΣ κύκλωμα εκβιαστών – Δύο αστυνομικοί ανάμεσά τους

    • Λέλα Βόρρη


    Επιχείρηση του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της ασφάλειας Αττικής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας (12/6).

    Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προκύψει στοιχεία σε βάρος ατόμων, τα οποία δραστηριοποιούνται στο χώρο της νύχτας κυρίως στα νότια προάστια και εκτελούν συμβόλαια -κατά παραγγελία- για βαρύτατους ξυλοδαρμούς, εξαναγκασμό προς εξόφληση οφειλών, αλλά και για υπηρεσίες προστασίας καταστημάτων.

    Μάλιστα δύο αστυνομικοί, που φέρονται να βοηθούσαν τους εκβιαστές, υπηρετούν σε Υπηρεσίες του Πειραιά.

    Ο Αρχές αναζητούν τουλάχιστον άλλα έξι με επτά άτομα, για εκβιάσεις καταστηματαρχών, ενδεχομένως και εμπρηστικές – βομβιστικές επιθέσεις.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η  έρευνα της Δίωξης Εκβιαστών ξεκίνησε λίγο μετά τη διπλή στυγερή δολοφονία των 2 ατόμων στον Κορυδαλλό.

    Πληροφορίες αναφέρουν, ότι το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών δούλευαν πάνω στην συγκεκριμένη υπόθεση για τουλάχιστον οχτώ μήνες, με παρακολουθήσεις ατόμων που είχαν απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν.

    Αύριο  αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. ενώ οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

    Διαβάστε επίσης

    Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός απεγκλώβισε βρέφος από αυτοκίνητο – «Η μητέρα ούρλιαζε για το παιδί της»

    Κορυδαλλός: Δύο νεκροί από μαφιόζικη εκτέλεση (upd)

    ──────────────────

    Εκλογές 2023

    Εκλογές 2023: Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

    Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου

    Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων



    ΣΧΟΛΙΑ