• Κοινωνία

    Σπουδαία προσφορά από τους Αντετοκούνμπο: Στους πυρόπληκτους το 50% των εσόδων από το e-shop τους

    • NewsRoom
    Σπουδαία προσφορά από τους Αντετοκούνμπο: Στους πυρόπληκτους το 50% των εσόδων από το e-shop τους

    Θανάσης, Γιάννης και Κώστας Αντετοκούνμπο, πρωταθλητές NBA


    Βοήθεια στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές στην Ελλάδα συνεχίζουν να προσφέρουν τα αδέλφια Αντετοκούνμπο.

    Ο πρωταθλητής του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram ότι το 50% των εσόδων από τις αγορές που γίνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα «Antetokounbros Shop – We are all Bros», που διατηρεί ο ίδιος με τα αδέλφια του, θα διατεθεί στους πυρόπληκτους της Ελλάδας.

    Πρόκειται για ακόμα μία σπουδαία κίνηση από τους Γιάννη, Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο προς τους ανθρώπους που έχασαν την περιουσία τους από τις φωτιές ή επλήγησαν κατά οποιονδήποτε τρόπο τόσο σε Αττική όσο και σε Εύβοια.

    Υπενθυμίζεται ότι μέσω της πρωτοβουλίας The GiANT Heart, ο Greek Freak προσέφερε δωμάτια σε ξενοδοχεία ώστε να μείνουν οι άνθρωποι που είδαν τα σπίτια τους να καίγονται ή αναγκάστηκαν να τα αφήσουν πίσω.

    Στόχος ήταν να καλυφθούν οι συνεχόμενες επείγουσες ανάγκες διαμονής που προέκυψαν, προσφέροντας επιπρόσθετες επιλογές διαμονής σε καταλύματα, όπως είχε ανακοινωθεί.

    Η αναβολή της γιορτής και το κύπελλο στην Ακρόπολη

    Παράλληλα, ο Γιάννης ανέβαλε τη μεγάλη εκδήλωση που είχε προγραμματίσει για τον εορτασμό της νίκης του πρωταθλήματος του NBA στα Σεπόλια, την πόλη όπου μεγάλωσε, λόγω των συνθηκών.

    «Ευχόμαστε να μην έχουμε θύματα από τη φωτιά. Εννοείται ότι ακυρώνουμε τη σημερινή γιορτή στα Σεπόλια. Θα ενημερώσουμε για νέα μέρα και ώρα!», είχε ενημερώσει μέσω Twitter, ο Γιάννης, ωστόσο, η πρωτόγνωρη κατάσταση δεν επέτρεψε να συμβεί.

    Παρ’ όλα αυτά, ο Γιάννης με τα αδέλφια του επισκέφτηκαν την Ακρόπολη, όπου έβγαλαν φωτογραφίες μαζί με το κύπελλο Larry O’Brien, το οποίο έφεραν μαζί τους από την Αμερική, όπως είχαν υποσχεθεί, τρελαίνοντας τους απανταχού θαυμαστές τους και ιδιαιτέρως τους Έλληνες.

    Δείτε το Instagram Story του Αντετοκούνμπο:

    Σπουδαία προσφορά από τους Αντετοκούνμπο: Στους πυρόπληκτους το 50% των εσόδων από το e-shop τους

    Διαβάστε επίσης:

    Γιάννης & NOVIBET προσφέρουν προσωρινή στέγαση σε πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών της Αττικής

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην Ακρόπολη με τα τρόπαια του ΝΒΑ (pics)

    Σεπόλια: Ανακατασκευάζονται τα γήπεδα μπάσκετ προς τιμήν του Γιάννη Αντετοκούνμπο (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ