• LIFE&STYLE

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην Ακρόπολη με τα τρόπαια του ΝΒΑ (pics)

    • NewsRoom


    Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στην Ελλάδα με την οικογένειά του, ενώ χθες εθεάθη στην Ακρόπολη.

    Ο άσος του NBA, Greek Freak είχε σχεδιάσει την Τρίτη εορτασμούς στα Σεπόλια, όπου μεγάλωσε, ωστόσο, εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς στη Βαρυμπόμπη, αναγκάστηκε να την ακυρώσει. Χθες, όμως, επισκέφτηκε την Ακρόπολη, μαζί με τα αδέλφια του, Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο.

    Με φόντο τον ιερό βράχο, τα τρία αδέλφια και πρωταθλητές του NBA μαζί με τη μητέρα τους πόζαραν με το Larry O’Brien, αλλά και το κύπελλο MVP στα χέρια!

    Υπενθυμίζεται ότι τα αδέλφια Αντετοκούνμπο ήρθαν στην Ελλάδα την περασμένη Κυριακή, μαζί με την μητέρα τους, κουβαλώντας και τα τρόπαια. Ειδικά, το Larry O’Brien, βγαίνει εξαιρετικά σπάνια εκτός ΗΠΑ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δηλώνει ότι θα το πάει παντού!

    Όπως βλέπουμε και από την ανάρτηση του Γιάννη στο Instagram, το βράδυ της Τετάρτης χαλάρωσαν απολαμβάνοντας τη θέα στο Four Seasons Astir Palace, στη Βουλιαγμένη.

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Panou (@ilias_panou)

    Διαβάστε επίσης:

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το μήνυμά του για τη φωτιά – Ακυρώνεται η γιορτή στα Σεπόλια

    Γ. Αντετοκούνμπο: Θέλω να το ξαναζήσω. Να φτάσουμε αυτά που μοιάζουν άφταστα

    Σεπόλια: Ανακατασκευάζονται τα γήπεδα μπάσκετ προς τιμήν του Γιάννη Αντετοκούνμπο (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ