• Κοινωνία

    Αργυρούπολη: Σοκάρουν οι νέες μαρτυρίες για τον 46χρονο: Έσβηνε τσιγάρα στο πρόσωπο της πρώην συντρόφου του, την είχε μαχαιρώσει

    • NewsRoom
    Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον 46χρονο «νταή» Αργυρούπολης: Της έσβηνε τσιγάρα στο πρόσωπο, την είχε μαχαιρώσει


    Μάχη για τη ζωή της συνεχίζει να δίνει η 40χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην Αργυρούπολη, έπειτα από τον ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύντροφός της. Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν οι νέες μαρτυρίες για τον 46χρονο δράστης, ο οποίος οδηγήθηκε στον  ανακριτή την Τρίτη,  αφότου ομολόγησε την αποτρόπαια ενέργειά του.

    Όπως αποδεικνύουν ο 46χρονος άνδρας είχε παρουσιάσει πολλές φορές στο παρελθόν κακοποιητική συμπεριφορά. Αποκαλύπτεται μάλιστα πως είχε ξυλοκοπήσει βάναυσα και την πρώην σύντροφό του, είχε εμμονές νομίζοντας πως οι γυναίκες τον απατούν.  Έφτασε δε στο σημείο να σβήνει τσιγάρα πάνω στο σώμα της 40χρονης.

    Συγγενής της πρώην κοπέλας του δράστη ανέφερε χαρακτηριστικά:  «Την κράταγε σε μια καρέκλα και την έδερνε και τσιγάρα της είχε σβήσει στο πρόσωπο. Δεν είναι για να ξαναβγεί ποτέ έξω. Εγώ αυτό λέω»…

    Όπως περιγράφει στο Mega ο συγγενής της κοπέλας που τώρα ζει στην Ολλανδία η πρώην σύντροφος του 46χρονου είχε περάσει μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του: «Την έδειρε πάρα πολύ άσχημα, με μπουνιές παντού στο πρόσωπο. Είχε μελανιές σε όλο της το σώμα, και είχε και δύο μαχαιριές. Μία στο μπούτι της και μια στο μπράτσο της» συγκλονίζει.

    Το περιστατικό είχε γίνει πριν από τέσσερα χρόνια σε μεγάλη πόλη της επαρχίας. Η κοπέλα τότε παρά τα τραύματά της κατάφερε να ξεφύγει.

    «Δεν κατάλαβα τι έκανε αυτός και κατάφερε και έφυγε τρέχοντας από το σπίτι. Είχε κρυφτεί για μερικές ώρες αυτός την έψαχνε. Φαινόταν ότι την έψαχνε με φακούς μέχρι που ξημέρωσε και είδε κάποιους περαστικούς να περνάνε και ζήτησε βοήθεια και την πήγανε στο τμήμα» υπογράμμισε συγγενής της πρώην κοπέλας του 46χρονου.

    Την ίδια ώρα, πρώην συναθλητής του δράστη στο τζούντο επιβεβαιώνει, μιλώντας στον Alpha, την παραβατική συμπεριφορά από μέρους του 46χρονου, ενώ τονίζει ότι επέλεγε για συντρόφους του γυναίκες που αντιμετώπιζαν δυσκολίες.

    Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, «σε κάποια φάση είχε ξεφύγει», ενώ παρομοίασε την τακτική που εφάρμοζε στις γυναίκες με «Κωσταλέξι».

    «Ήταν σε ένα σπίτι με πολλά προβλήματα. Οι συμπεριφορές του ήταν πάντα περίεργες. Ήταν ένα παιδί με προβλήματα από μικρός. Τον ξέρω από τότε που γεννήθηκε ουσιαστικά. Μιλάμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν πάρα πολύ κακός. Είχε μέσα του κακία. Ψευτοτσαμπουκάς. Λυμένο το ζωνάρι του για φασαρία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής τζούντο.

    «Είχε στείλει στο νοσοκομείο ακόμα και την πρώτη του γυναίκα. Είχε συλληφθεί, η μητέρα του έχει δώσει πάρα πολλά χρήματα για να κλείσουν στόματα ωστόσο η συμπεριφορά του δεν άλλαξε ποτέ. Δεν μπορεί να θεωρηθεί άνθρωπος» επεσήμανε ακόμη.

    Διαβάστε επίσης

    Το τέρας της Αργυρούπολης: Χαροπαλεύει η 40χρονη – Είχε κακοποιήσει και την πρώην σύζυγό του

    Αργυρούπολη: Προθεσμία έως την Πέμπτη για να απολογηθεί ο 46χρονος που ξυλοκόπησε την 40χρονη

    Αργυρούπολη: Ποινική δίωξη στους 3 συλληφθέντες για την επίθεση και τον ξυλοδαρμό ανηλίκων



    ΣΧΟΛΙΑ