• Κοινωνία

    Σοκ στην Ηλεία: 16χρονη θύμα βιασμού επί τρία χρόνια από τον θείο και τον αδελφό της

    • NewsRoom


    Υπόθεση βιασμού ανήλικης, από τον θείο και τον αδελφό της, εξετάζουν το τελευταίο διάστημα οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές του νομού Ηλείας ενώ έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των δύο φερόμενων ως δραστών.

    Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα patrisnews.gr, θύμα είναι μία 16χρονη κοπέλα που διαμένει σε χωριό της Ηλείας, η οποία κατήγγειλε ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχει βιώσει εφιαλτικές στιγμές από τον ίδιο της τον αδελφό, ο οποίος είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος της, αλλά και από τον θείο της, αδελφό του πατέρα της, ο οποίος παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος είναι πατέρας ανηλίκων παιδιών, αυτό δεν τον εμπόδισε να βγάλει τις αρρωστημένες ορέξεις του στο ανυπεράσπιστο κορμί της ίδιας του της ανιψιάς.

    Η καταγγελία  ήρθε στο φως, όταν ο πατέρας της κοπέλας ζήτησε την παρέμβαση της Αστυνομίας ώστε να επιστρέψει σπίτι της καθώς το τελευταίο διάστημα είχε φύγει και ζούσε με το φίλο της σε άλλο χωριό του δήμου Ήλιδας.

    Οι αστυνομικοί αναζήτησαν και βρήκαν την κοπέλα και όπως η ίδια ισχυρίστηκε ο λόγος που την οδήγησε να φύγει από το σπίτι ήταν για να προφυλαχθεί από την κατάσταση αυτή που βίωνε από τον αδελφό και τον θείο της.

    Τον τελευταίο μήνα που έχει γίνει η επίσημη καταγγελία τις Αρχές, η διερεύνηση της υπόθεσης προχώρησε από τους αστυνομικούς με διακριτικότητα. Ιατροδικαστικά δεν μπορεί να βεβαιωθεί το οτιδήποτε σχετικό με τις καταγγελίες και πλέον η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Αμαλιάδας για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.



    ΣΧΟΛΙΑ