• Κοινωνία

    Συνελήφθη Τούρκος στο Ελευθέριος Βενιζέλος – Εξετάζεται συμμετοχή στο μακελειό στην Αρτέμιδα

    • NewsRoom
    Περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή της Αρτέμιδας στο οποίο υπάρχουν έξι άνθρωποι νεκροί. Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

    Περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή της Αρτέμιδας στο οποίο υπάρχουν έξι άνθρωποι νεκροί. Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)


    Συναγερμός έχει σημάνει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς φαίνεται να υπάρχει σύλληψη ενός Τούρκου, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως εξετάζεται η συμμετοχή του στο μακελειό με τους έξι νεκρούς στην Αρτέμιδα.

    Συγκεκριμένα, πρόκειται για άνδρα τουρκικής υπηκοότητας, που συνελήφθη με πορτογαλικά έγγραφα και εξετάζεται αν σχετίζεται με το μακελειό στην Αρτέμιδα.

    Στην κατοχή του εντοπίστηκαν δύο πλαστά δελτία ταυτότητας Πορτογαλίας και 4 φυσίγγια από εννιάρι πιστόλι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές προορισμός του ήταν η Μυτιλήνη.

    Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Δευτέρας εντοπίστηκαν 6 άτομα κατά πληροφορίες αλλοδαποί, χωρίς τις αισθήσεις τους τα οποία έχουν δεχθεί πυροβολισμούς.

    Σύμφωνα με  πληροφορίες, μάλιστα οι πέντε από αυτούς βρίσκονταν εντός ενός οχήματος ενώ ο ένας βρέθηκε εκτός του αυτοκινήτου το οποίο φέρεται να έχει γερμανικές πινακίδες, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας έκαναν λόγο για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

    Οι σφαίρες που βρέθηκαν στο σημείο προέρχονται από 9άρι πιστόλι ενώ οι δράστες φαίνεται να έχουν διαφύγει με ένα μαύρο όχημα.

    Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αρίωνος και στο σημείο έχει μεταβεί το ΕΚΑΒ με κινητή μονάδα με διασώστες και γιατρό το οποίο φέρεται να επιβεβαιώνει πως οι άνθρωποι που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς έχουν χάσει τη ζωή τους.

    Στο σημείο, βρέθηκαν 25 κάλυκες, ενώ η αστυνομία αναζητά ένα αυτοκίνητο και μία μηχανή, τα οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες.

    Η ΕΛΑΣ «χτενίζει» την περιοχή ενώ παράλληλα έρευνα το ενδεχόμενο η υπόθεση να αφορά σε εμπόριο ναρκωτικών.

    Πηγή: ertnews.gr 

    Διαβάστε επίσης: 

    Μακελειό στην Αρτέμιδα: Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών

    Μακελειό στην Αρτέμιδα: Έξι νεκροί σε επεισόδιο με πυροβολισμούς – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ (upd)



    ΣΧΟΛΙΑ