• Κοινωνία

    Μακελειό στην Αρτέμιδα: Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών

    • NewsRoom
    Περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή της Αρτέμιδας στο οποίο υπάρχουν έξι άνθρωποι νεκροί. Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

    Περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή της Αρτέμιδας στο οποίο υπάρχουν έξι άνθρωποι νεκροί. Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)


    Ηχητικό ντοκουμέντο που κατέγραψε κάτοικος της περιοχής  από το μακελειό στην Αρτέμιδα, με τους έξι νεκρούς, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

    Στο συγκεκριμένο ηχητικό ακούγονται συνεχώς πυροβολισμοί για περίπου 40 δευτερόλεπτα.

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών η πιθανότερη εκδοχή, για το πρωτοφανές περιστατικό, είναι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, κατά πάσα πιθανότητα αντίπαλων συμμοριών.

    Οι πέντε από αυτούς βρίσκονταν εντός ενός οχήματος ενώ ο ένας βρέθηκε εκτός του αυτοκινήτου το οποίο φέρεται να έχει γερμανικές πινακίδες.

    Οι σφαίρες που βρέθηκαν στο σημείο προέρχονται από 9άρι πιστόλι ενώ οι δράστες φαίνεται να έχουν διαφύγει με ένα μαύρο όχημα.

    Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αρίωνος και στο σημείο έχει μεταβεί το ΕΚΑΒ με κινητή μονάδα με διασώστες και γιατρό το οποίο φέρεται να επιβεβαιώνει πως οι άνθρωποι που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς έχουν χάσει τη ζωή τους.

    Στο σημείο βρέθηκαν 25 κάλυκες, ενώ η αστυνομία αναζητά ένα αυτοκίνητο και μία μηχανή, τα οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες.

    Η ΕΛΑΣ «χτενίζει» την περιοχή ενώ παράλληλα έρευνα το ενδεχόμενο η υπόθεση να αφορά σε εμπόριο ναρκωτικών.

    Μέχρι αυτή την στιγμή η περιοχή είναι αποκλεισμένη.

    Διαβάστε επίσης:

    Μακελειό στην Αρτέμιδα: Έξι νεκροί σε επεισόδιο με πυροβολισμούς – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ (upd)

    Κατεπείγουσα προσγείωση αεροσκάφους με 159 οι επιβαίνοντες στη Ρωσία

    Καιρός: Ισχυροί βοριάδες έως 7 μποφόρ



    ΣΧΟΛΙΑ