• Κοινωνία

    Συνελήφθη μεγαλογιατρός με ιατρείο στο Κολωνάκι

    • NewsRoom
    φακελάκι


    Στη σύλληψη 50χρονου γνωστού μεγαλογιατρού με ιατρείο στο Κολωνάκι προχώρησαν οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων με την κατηγορία ότι πήρε «φακελάκια» από καρκινοπαθή ασθενή.

    Ο 50χρονος γιατρός, που είναι αναπληρωτής καθηγητής χειρουργικής, εργάζεται σε μεγάλο νοσοκομείο της πρωτεύουσας και έχει το γραφείο του στο Κολωνάκι, φέρεται να ζήτησε από ασθενή συνολικά τρία φακελάκια.

    Όπως προκύπτει από την καταγγελία του ασθενούς, ο γιατρός του ζήτησε το πρώτο φακελάκι τον Ιούνιο οπότε και υποβλήθηκε στην πρώτη χειρουργική επέμβαση στο παχύ έντερο, καθώς διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο.

    Το δεύτερο φακελάκι του το ζήτησε στην επόμενη χειρουργική επέμβαση στην οποία τον υπέβαλε και το τρίτο όπου ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι σε επίσκεψη του ασθενούς, λέγοντας του ότι από την δεύτερη επέμβαση εκκρεμεί να του δώσει το ποσό των 600 ευρώ. Σύμφωνα με τον ασθενή έχει δώσει στον εν λόγω γιατρό το ποσό των 2.650 ευρώ.

    Τη Δευτέρα ο ασθενής εμφάνισε ακατάσχετη αιμορραγία και έτσι πήγε στο νοσοκομείο όπου εργάζεται ο συγκεκριμένος γιατρός με την συμπεριφορά του επειδή δεν του είχε δώσει το τρίτο φακελάκι να εξοργίζει τον ασθενή όχι μόνο για τον τρόπο μεταχείρισής του, αλλά και για την αδιαφορία του να επιδείξει ενδιαφέρον για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

    Η σύλληψη του γιατρού έγινε την Πέμπτη. Λίγα λεπτά αφότου παρέλαβε το φακελάκι με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων μπήκαν μέσα στο γραφείο του στο νοσοκομείο και τον συνέλαβαν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συνεχίζει τη μεγάλη ζωή ο Πετσίτης: Στο Λονδίνο αγκαλιά με σέξι τραγουδίστρια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεφωνική απάτη: Πώς «τραπεζικός υπάλληλος» πήρε 5.000 ευρώ και έγινε… καπνός

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Υπόθεση Τοπαλούδη: Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του 23χρονου Ρομά



    ΣΧΟΛΙΑ