• Κοινωνία

    Συναγερμός στα Γλυκά Νερά: Εξαφανίστηκε ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός»

    • NewsRoom


    Εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά ο 53χρονος Σταύρος Δογιάκης, συνιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα.

    Τα ίχνη του Σταύρου Δογιάκη χάθηκαν στις 21 Ιουνίου, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε πάει σε έναν γάμο.

    Πρόκειται για επιχειρηματία και ιδιοκτήτη ταβέρνας, την οποία διατηρεί μαζί με τον αδελφό του στην Κάντζα.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο εξαφανισθείς φέρεται να έχει αφήσει σημείωμα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο σημείωμα ο Δογιάκης φέρεται να αναφέρει ότι αφήνει υπεύθυνο για να διαχειριστεί τα κληρονομικά του τον αδελφό του.

    Ανακοίνωση για την εξαφάνισή του εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», που αναφέρει ότι ο 53χρονος έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898.

    Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού:

    «Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών. Το ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898».

    Η ταβέρνα «Κρητικός» που διατηρεί μαζί με τον αδελφό του είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς δεν είναι λίγες οι διασημότητες που έχουν περάσει από εκεί και έχουν απολαύσει νόστιμες γεύσεις.

    Από υπουργούς και επιχειρηματίες μέχρι σχεδιαστές μόδας και εκπροσώπους της σόουμπιζ έχουν φάει στον «Κρητικό», ενώ αποτελεί αγαπημένο στέκι του Αντώνη Ρέμου και της Άννας Βίσση αλλά και των διάσημων σχεδιαστών Dsquared, των αδελφών Ντιν και Νταν που γνωρίστηκαν με τον Σταύρο μέσω της κοινής τους παρέας με τον Λάκη Γαβαλά.

    Διαβάστε επίσης:

    Γλυκά Νερά: «Άντε να τελειώνουμε να μπούμε φυλακή», είπε ο συζυγοκτόνος πριν τη μεταγωγή του στον ανακριτή (video)

    Γλυκά Νερά: Στα δικαστήρια ο συζυγοκτόνος – Αποδοκιμάστηκε κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή

    Γλυκά Νερά: Οι γονείς της Καρολάιν μιλούν για πρώτη φορά και συγκινούν – «Θα διασφαλίσουμε ότι η μνήμη της θα ζει για πάντα»



    ΣΧΟΛΙΑ