ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η «επιδημία» με τους κοριούς στη Γαλλία και την Αγγλία έφτασε στην Αθήνα, καθώς έκλεισε πτέρυγα ξενοδοχείου στην Αττική.
Μιλώντας στο Open και την εκπομπή Ώρα Ελλάδος, ο πρόεδρος εργαζομένων επισιτισμού και τουρισμού Γιώργος Χότζογλου αναφέρει:
«Δυστυχώς έχουμε εμφάνιση κοριών. Όχι από αυτούς που μας ακούνε, από αυτούς που μας τσιμπούνε. Ξενοδοχείο στο παραλιακό προάστιο της Αττικής αναγκάστηκε να κλείσει μια πτέρυγα για να προχωρήσει σε απεντόμωση.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αυτό αποτελεσματικό, αλλά μεταξύ άλλων προβλημάτων έχει υπάρξει και αυτό. Είναι φανερό ότι κάποιοι επισκέπτες μας κυρίως από τη Γαλλία μεταφέρανε τα έντομα και δυστυχώς κολλήσανε και στο ξενοδοχείο.
Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα στρώματα στα ξενοδοχεία. Στο στρατό τα καίγαμε αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί ένα ξενοδοχείο με τέτοιο πρόβλημα. Έχουν εισχωρήσει στα στρώματα και είναι κόστος να αλλάξεις στρώμα σε ένα δωμάτιο».
Όπως σημειώνει ο κ. Χότζογλου «Τα μεγάλα ξενοδοχεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα αντικαθιστούν τα στρώματά τους. Μέχρι στιγμής είναι ένα ξενοδοχείο που έχει πρόβλημα».
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης
Οργισμένος ο Τραμπ: Το ξενοδοχείο μου στο Μαϊάμι δεν έχει κοριούς
Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όλοι όταν πάμε διακοπές!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Για πρώτη φορά στις 6.9000 μονάδες ο S&P 500 παρά την πίεση της Oracle
- Πετρέλαιο: Απώλειες κοντά στο 1,5% για Brent και WTI
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ σχεδιάζει αύξηση φοροαπαλλαγών για τις επιχειρήσεις
- Θάνος Πετραλιάς: «Διεθνής αναγνώριση των επιτευγμάτων της χώρας μας» η εκλογή Πιερρακάκη