• LIFE&STYLE

    Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όλοι όταν πάμε διακοπές!

    • NewsRoom


    Οι περισσότεροι από εμάς μετά από ένα κουραστικό ταξίδι και αφού φτάσουμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου πετάμε την βαλίτσα μας και ξαπλώνουμε πάνω στο κρεββάτι!
     56bb6bb76e3fe7686ad8ea5a_bed-bug-hotel-t
    Ακούγεται απόλυτα φυσιολογικό, αφού αυτή η κίνηση “σηματοδοτεί” την έναρξη της χαλάρωσης των διακοπών, όμως αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος για την υγεία μας αφού σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, τα ξενοδοχεία και τα μοτέλ είναι τα τρίτα πιο δημοφιλή σημεία στα οποία κάνουν την εμφάνιση τους αυτά τα παράσιτα.
    Από την στιγμή που θα μπουν σ’ ένα ξενοδοχείο, οι κοριοί είναι πολύ εύκολο να εξαπλωθούν μέσα από μια σειρά μέσων, συμπεριλαμβανομένων των σωληνώσεων, των πριζών, των ρούχων και φυσικά των αποσκευών.
    Για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο επαφής με κοριούς σε ένα ξενοδοχείο, οι ειδικοί λένε ότι θα πρέπει να τοποθετήσετε πρώτα τις αποσκευές σας στην… μπανιέρα, αφού εκεί είναι δύσκολο να προσκολληθούν τα παράσιτα.
    bedbug10
    Έπειτα επιθεωρήστε το δωμάτιο σας με την εξέταση του κρεβατιού: ελέγξτε το στρώμα και το κεφαλάρι,ενώ δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλείψετε να τραβήξετε τα παπλώματα και να αναζητήσετε τους κοριούς! (φαίνονται σαν μικρές μαύρες κουκκίδες που μοιάζουν με πιπέρι).



    ΣΧΟΛΙΑ