• Κοινωνία

    Συμβόλαιο θανάτου στην Αίγινα: Φωτογραφίες σοκ από τα άγρια χτυπήματα που δέχτηκε η επιχειρηματίας

    • Λέλα Βόρρη


    Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τον άγριο ξυλοδαρμό και από τα τραύματα που έφερε στο πρόσωπο η επιχειρηματίας που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην Αίγινα, το 2021.

    Χθες, Τετάρτη (5/10), στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατάφεραν να φθάσουν στα ίχνη των δραστών του ξυλοδαρμού και να τους περάσουν χειροπέδες.

    Κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης η 67χρονη επιχειρηματίας, ο γιος της και ένας ιδιοκτήτης νυχτερινού μπάρ στην Καλλιθέα, ο οποίος φαίνεται να είχες διαφορές με την γυναίκα καθώς διατηρούσε νυχτερινό μαγαζί κάτω από το διαμέρισμα της 67χρονης.

    Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που η γυναίκα του έκανε μηνύσεις για ηχορρύπανση,  με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να οδηγούνται συνεχώς στις αρχές.

    Με ρόπαλα, σιδηρογροθιές ακόμα και με ειδικά γάντια τους χτύπησαν άγρια, με αποτέλεσμα η 67χρονη να φτάσει ένα βήμα πριν από τον θάνατο  και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο “Αττικόν” για περισσότερο από έναν μήνα, ενώ παρέμεινε στην Εντατική για 20 ημέρες.

    Μάλιστα μπροστά στο γεγονός ήταν και ο 4χρονος εγγονός της γυναίκας, το παιδί του γιου του.

    Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ιδιοκτήτης φέρεται να «ναύλωσε» τρία άτομα, – δύο Έλληνες και έναν Αλβανό- και να τους έδωσε την εντολή να «τακτοποιήσουν» τη γυναίκα και τον γιο της. Όπως και έγινε.

    Σύμφωνα με τον γιο της, αντιμετωπίζει ακόμη προβλήματα με την υγεία της, έχει απώλεια στην όρασή της και βλάβη στις φωνητικές της χορδές.

    Σημειώνεται ότι οι τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος της μητέρας και του γιου της.

    «Χτυπούσαν τη μητέρα μου με σιδερογροθιές»

    “Ήταν 28 Αυγούστου του 2021, στις 9 το βράδυ. Αρκετός κόσμος είχε αποχωρήσει από το ξενοδοχείο. Ενώ εμείς με την μητέρα μου και τον γιο μου βρισκόμασταν στο μπαρ του ξενοδοχείου αντιληφθήκαμε κάποιους άνδρες να περιφέρονται και να περιεργάζονται τον χώρο. Υποθέσαμε ότι θα ήθελαν να ρωτήσουν εάν υπάρχει κάποιο δωμάτιο. Το λάθος μας είναι ότι πλησιάσαμε αρκετά αυτούς τους ανθρώπους, χωρίς να γνωρίζουμε”, είπε αρχικά.

    “Ο ένας με ρώτησε προς τα πού είναι η θάλασσα. Εκείνη τη στιγμή με σφοδρότητα με χτύπησε στο πρόσωπο. Σε κλάσματα δευτερολέπτου ο πιο εύσωμος χτύπησε με σιδερογροθιές τη μητέρα μου στο πρόσωπο, που έπεσε κάτω και δεν ξανασηκώθηκε”, είπε ο γιος σημειώνοντας ότι οι δράστες διέφυγαν τρέχοντας.

    “Έπαθε μεγάλη ζημιά η μητέρα μου. Είμαστε οικογενειάρχες, σπουδαγμένοι, φιλήσυχοι, κοιτάμε την δουλειά μας”, τόνισε. Ερωτηθείς εάν είχαν διαφορές με άλλα άτομα, αναφέρθηκε στον επιχειρηματία “που διατηρεί ένα νυχτερινό κλαμπ στην Καλλιθέα το οποίο ανοίγει τις πρωινές ώρες και κλείνει το μεσημέρι. Η μητέρα μου τον είχε παρακαλέσει να κάνει τουλάχιστον μία ηχομόνωση. Μετά έκανε κάποιες καταγγελίες”, είπε και πρόσθεσε ότι μετά τις καταγγελίες η μητέρα του άρχισε να δέχεται απειλές, όπως “θα σε σκοτώσουμε”.

    Όπως υποστήριξε, η επίθεση έγινε στην Αίγινα “για ξεκάρφωμα” και έκανε λόγο για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

    Το «Tlive» μετάφερει φωτογραφίες – ντοκουμέντο από τα άγρια χτυπήματα που δέχτηκε η 67χρονη

    Φωτογραφίες – ντοκουμέντο

    Τι λέει στο «Tlive» ο αδελφός του επιχειρηματία, φερόμενου ως ηθικού αυτουργού της επίθεσης

    Διαβάστε επίσης

    Αίγινα: Εξιχνίαση συμβόλαιου θανάτου από την ΕΛ.ΑΣ σε βάρος γνωστής ξενοδόχου και του γιου της

    Νίκαια: 72χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στη σύζυγό του – Νοσηλεύεται με τραύματα στον λαιμό



    ΣΧΟΛΙΑ