• Κοινωνία

    Αίγινα: Εξιχνίαση συμβόλαιου θανάτου από την ΕΛ.ΑΣ σε βάρος γνωστής ξενοδόχου και του γιου της

    • Λέλα Βόρρη


    Ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη τον Αύγουστο του 2021 με σφραγισμένο συμβόλαιο θανάτου, σε βάρος γνωστής ξενοδόχου της Αίγινας και του γιου της μπροστά στα μάτια του 4χρονου εγγονού της κατάφερε να εξιχνιάσει  η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

    Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχής και άκρα μυστικότητα της έρευνας του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής η οποία μάλιστα διήρκησε ένα χρόνο, εξαρθρώθηκε η εγκληματική οργάνωση που είχε αναλάβει να προχωρήσει στον ξυλοδαρμό των δύο προσώπων.

    Κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης η 67χρονη επιχειρηματίας, ο γιος της και ένας ιδιοκτήτης νυχτερινού μπάρ στην Καλλιθέα, ο οποίος φαίνεται να είχες διαφορές με την γυναίκα καθώς διατηρούσε νυχτερινό μαγαζί κάτω από το διαμέρισμα της 67χρονης.

    Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που η γυναίκα του έκανε μηνύσεις για ηχορρύπανση,  με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να οδηγούνται συνεχώς στις αρχές.

    Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ιδιοκτήτης φέρεται να «ναύλωσε» τρία άτομα, – δύο Έλληνες και έναν Αλβανό- και να τους έδωσε την εντολή να «τακτοποιήσουν» τη γυναίκα και τον γιο της. Όπως και έγινε.

    Σύμφωνα με την αστυνομία η «επίσκεψή» των τριών εκτελεστών τους στο νησί του Αργοσαρωνικού έγινε τον Αύγουστο του 2021, με την επίθεση να λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια του 4χρονου εγγονού της 67χρονης.

    Μάλιστα η επίθεση ήταν τόσο άγρια, που το παιδάκι παρασύρθηκε και τραυματίστηκε και αυτό.

    Η γυναίκα δε, ήταν τόσο άσχημα χτυπημένη που χρειάστηκε να παραμείνει για ημέρες διασωληνωμένη στην Εντατική, ενώ και ο γιος της ήταν σε άθλια κατάσταση.

    Αυτός ήταν και ο λόγος που σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση βαρέων σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου πέρι όπλων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες,  οι τρεις φυσικοί αυτουργοί έχουν ομολογήσει πως πληρώθηκαν από άτομο για να ξυλοκοπήσουν την 67χρονη και τον γιο της, ενώ δεν αναφέρθηκαν στο χρηματικό πόσο.

    Διαβάστε επίσης

    Θεοδωρικάκος: «Δίνουμε αξία σε κάθε ζωή – Θέτουμε σε εφαρμογή το 10410 για την προστασία των ζώων»



    ΣΧΟΛΙΑ