• Κοινωνία

    Συγκλονίζει ο πατέρας του 29χρονου για την τραγωδία στο Γεροπόταμο: «Το πρωί έψαχναν για νυφικό»

    • NewsRoom
    κρητη

    Το αυτοκίνητο του άτυχου ζευγαριού που βρέθηκαν νεκροί, αφού παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά του Γεροποτάμου


    Τραγικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τους άτυχους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροποτάμου, στην Κρήτη, εντείνοντας διαρκώς τη θλίψη για το χαμό τους.

    Ο πατέρας του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Γιαννακάκη, που πνίγηκε μαζί με τη σύζυγό του, την αδελφή της και την πεθερά του, συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις που έκανε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή. O συντετριμμένος πατέρας είπε συγκεκριμένα ότι ο γιος του και η σύζυγός του, Ροδούλα, είχαν πάει το ίδιο πρωί, πριν το τραγικό συμβάν, να βρουν νυφικό για τον γάμο τους.

    «Τους έπαιρνα για να τους πω ότι το μωρό ήταν άρρωστο και δεν τους έβρισκα. Όταν βρήκα τον γιο μου, τον ρώτησα πού ήταν και μου είπε ότι είχαν κατέβει στο Ηράκλειο και διάλεξαν νυφικό, και ότι είχαν το κινητό στο αμάξι, για αυτό δεν το σήκωναν», είπε μιλώντας στην εκπομπή Μαζί σου.

    «Το πρωί του Σαββάτου μου άφησαν το μωρό, αλλά στις 5 το απόγευμα άρχισε να κάνει εμετό. Τους πήρα τηλέφωνο, τους το είπα και μου είπαν δεν πάμε στον γάμο, ερχόμαστε πίσω. Μετά, πήραμε τον γιατρό και μας έδωσε φάρμακα. Τα δώσαμε στο παιδί και έτσι αποφάσισαν να πάνε στον γάμο. Μιλούσαμε κάθε μισή ώρα μέχρι τα μεσάνυχτα. Τότε ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε. Μετά κοιμηθήκαμε», συμπλήρωσε στον αέρα της εκπομπής.

    Ο πατέρας είπε ότι το πρωί τηλεφώνησε η δεύτερη αδελφή της Ροδούλας, που δεν είχε πάει στο γάμο και τον ρώτησε εάν γύρισαν τα παιδιά, γιατί έπαιρνε τηλέφωνο και δεν απαντούσαν.

    «Της είπα όχι και πήγα στη δουλειά. Εκεί με πήρε πάλι τηλέφωνο και μου είπε ότι είδε στο διαδίκτυο πως βούλιαξε το αμάξι».

    Υπενθυμίζεται ότι είχαν δημοσιευθεί, τις προηγούμενες ημέρες και άλλα τραγικά στοιχεία για το άτυχο ζευγάρι, όπως ότι η γυναίκα είχε χάσει αιφνίδια τον πατέρα της, αλλά και το πρώτο της παιδί, τα τελευταία χρόνια. Το ζευγάρι, ακόμη, ετοίμαζε το θρησκευτικό του γάμο το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού είχαν ήδη πραγματοποιήσει τον πολιτικό γάμο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κρήτη: Εισαγγελική παρέμβαση για την τραγωδία στον Γεροπόταμο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Κρήτη: Θρήνος στην κηδεία του αδικοχαμένου ζευγαριού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραγικός επίλογος: Εντοπίστηκαν νεκροί και οι 4 αγνοούμενοι στην Κρήτη (upd)



    ΣΧΟΛΙΑ