ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 10:08 σε απόσταση 349 χλμ. ΑΝΑ της Αθήνας.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 12 χλμ. Ν της πόλης της Νισύρου.
Διαβάστε επίσης:
Κορονοϊός: Γέννησε πρόωρα ενώ ήταν διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο «Αττικόν»
Σαρηγιάννης: 900 διασωληνωμένοι την Μεγάλη Εβδομάδα – Τι είπε για self tests και σχολεία
Καιρός: Διχασμένο το τοπίο – Καθαρός ουρανός στην μισή Ελλάδα, καταιγίδες στην υπόλοιπη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: «Πόλεμος NAVTEX» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας
- Κομισιόν: «Καμπανάκι» για τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης στην Ελλάδα
- Wall Street: Ανάκαμψη στις τεχνολογικές μετοχές μετά το ισχυρό sell-off – Οι επενδυτές επανεκτιμούν τις αποτιμήσεις και τις προοπτικές της τεχνητής νοημοσύνης
- Μελανσόν: Αποχώρηση από το ΝΑΤΟ περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Ανυπότακτης Γαλλίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.