ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός 4,8 Ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο σημειώθηκε κοντά στο Αίγιο, με εστιακό βάθος 30 χλμ και επίκεντρο 12 χλμ βόρεια-βορειοδυτικά του Αιγίου.
Με βάση τη μέτρηση του Ευρωμεσογειακού Κέντρου ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,8 Ρίχτερ, αν και η αρχική του μέτρηση ήταν πάνω από 5. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην Αθήνα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ποιες περιοχές θα επηρεαστούν – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
- Wall Street: Σε θετικό έδαφος τα futures με ώθηση από τις συνομιλίες ΗΠΑ – Κίνας
- Μαρινάκης: Εφαλτήριο για περισσότερες επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις η διπλή αναβάθμιση της οικονομίας και η επιστροφή του ΧΑ στις ανεπτυγμένες αγορές
- Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε συνεδρία στο πατάρι εστιατορίου με τον υπνοθεραπευτή (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.