ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 13:20 σήμερα το μεσημέρι στα Καλάβρυτα, στην Πάτρα και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αρκαδίας.
Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 23 χιλιόμετρα, νότια, νοτιοδυτικά των Καλαβρύτων, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε περίπου στα 17 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα και με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 23 χιλιόμετρα, νότια, νοτιοδυτικά των Καλαβρύτων.
Διαβάστε επίσης:
Η Κομισιόν ενέκρινε τη συμφωνία Pfizer – ΕΕ για 1,8 δισ. δόσεις εμβολίου ως το 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φρίντριχ Μερτς: Πρώτα κατάπαυση πυρός και μετά συνομιλίες για την Ουκρανία
- Αλβανία: Άνετη νίκη του Ράμα δείχνει το exit-poll
- Ισραήλ: Καλεί τους κατοίκους τριών λιμανιών της Υεμένης να τα εκκενώσουν αμέσως
- Ο Λευκός Οίκος κάνει λόγο για «εμπορική συμφωνία με την Κίνα» – «Καλά νέα για τον κόσμο» λέει ο Κινέζος Αντιπρόεδρος
