• Κοινωνία

    Σάκης Αρναούτογλου: Σε αυτές τις περιοχές έρχονται βροχές

    Πρόγνωση του καιρού

    Πρόγνωση του καιρού


    Πώς θα είναι ο καιρός από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή, ημέρα των εκλογών;

    Με ανάρτησή του στο Facebook, ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου έδωσε τη δική του πρόβλεψη για τον καιρό που θα έχουμε τις επόμενες ημέρες.

    Στους χάρτες για τον καιρό που δημοσιοποίησε ο κ. Αρναούτογλου -που συμμετέχει στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ- εικονίζονται οι περιοχές που μέχρι το Σάββατο συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες για να εκδηλωθούν μπόρες ή και καταιγίδες, το μεσημέρι και το απόγευμα.

    Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Tuesday, May 21, 2019

    O καιρός της Πέμπτης

    Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, «οι άνεμοι δεν πρόκειται να δημιουργήσουν προβλήματα στα πελάγη και η θερμοκρασία εκτός από την Παρασκευή όπου θα πέσει λίγο, το Σάββατο θα ανέλθει και στους 29-30 βαθμούς στα πεδινά (μακριά από τη θάλασσα) ενώ θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη στα ορεινά, τα παραθαλάσσια και τα νησιωτικά τμήματα».

    Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Tuesday, May 21, 2019

    Ο καιρός της Κυριακής των εκλογών

    Επιβεβαιώνοντας τη σχετική πρόβλεψη της ΕΜΥ για τον καιρό την ημέρα των εκλογών, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει ότι την Κυριακή «(σ.σ. ο καιρός) θα είναι γενικά καλός στις περισσότερες περιοχές, με συννεφιά στα δυτικά που κυρίως μετά το μεσημέρι θα πρέπει να δώσει τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά».

    Σε ό,τι αφορά τους ανέμους ο κ. Αρναούτογλου τονίζει ότι «θα παραμείνουν εξασθενημένοι», ενώ «η θερμοκρασία θα διατηρηθεί στα επίπεδα του Σαββάτου».

    Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Tuesday, May 21, 2019



    ΣΧΟΛΙΑ