ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε δίκη ενώπιον Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου, κατηγορούμενοι για ομαδικό βιασμό από κοινού, πράξη που φέρεται ότι τελέστηκε στη Ρόδο, την 1η Δεκεμβρίου 2018, με θύμα μια 19χρονη κοπέλα με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, που φοιτά σε ειδικό σχολείο, παραπέμπονται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, που επιδόθηκε χθες, ένας 19χρονος Αλβανός κι ένας 23χρονος Ρομά.
Σύμφωνα με την «δημοκρατική», μετά την άγρια δολοφονία, την 18η Νοεμβρίου 2018 της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη, ο 19χρονος Αλβανός, βίασε την 1η Δεκεμβρίου 2018 μαζί με τον 23χρονο, την ανάπηρη κοπέλα.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η dimokratiki.gr, θα δικαστούν συγκεκριμένα ως υπαίτιοι του ό,τι, στη Ρόδο, την 1η Δεκεμβρίου 2018, με πρόθεση και κατόπιν μεταξύ τους συναπόφασης, με σωματική βία και με απειλή σπουδαίου και άμεσου κινδύνου εξανάγκασαν άλλον σε συνουσία και σε άλλη ασελγή πράξη, τέλεσαν δε την πράξη τους αυτή όντες δύο τον αριθμό και ενεργώντας από κοινού.
Κατά το στάδιο της απολογίας τους ενώπιον της ανακρίτριας, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις σε βάρος τους κατηγορίες παρουσιάζοντας διαφορετική εκδοχή των πραγμάτων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ
- Βόλος: Μεγάλη φωτιά σε κτίριο στον Άγιο Κωνσταντίνο
- Ισραήλ: Αναλαμβάνει εξουσίες στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη και χαλαρώνει τους κανόνες για αγορές γης από εποίκους
- Τσιτσιπάς – Σακελλαρίδης: Πήραν τη νίκη στο διπλό – Προβάδισμα της Ελλάδας με 2-1 κόντρα στο Μεξικό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.