• Κοινωνία

    Απίστευτη αποκάλυψη στην υπόθεση Τοπαλούδη: Ο 19χρονος είχε σκοτώσει συγγενή του, σύμφωνα με γνωστό του

    • NewsRoom
    τοπαλουδη

    Ελένη Τοπαλούδη


    Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας από τη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη, αλλά και άλλων υποθέσεων, που φαίνεται να σχετίζονται, έρχονται στο φως όλο και περισσότερες μαρτυρίες, που ενοχοποιούν τους κατηγορουμένους, για μια εγκληματική συμπεριφορά γενικότερα.

    Αυτή τη φορά, γνωστός του 19χρονου Αλβανού μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star, λέγοντας χαρακτηριστικά «Όσες φορές τον είχα δει με κοπέλα, της μιλούσε άσχημα. Από τρίτους είχα ακούσει ότι στην Αλβανία είχε σκοτώσει μέλος της οικογένειάς του».

    Για τον άλλο δράστη της δολοφονίας Τοπαλούδη, τον 21χρονο Έλληνα, μίλησε προ ημερών ένας εκ ων καθηγητών του, τονίζοντας πως είχε προειδοποιήσει τους γονείς του για παραβατική συμπεριφορά, χωρίς ωστόσο οι γονείς να δείχνουν πρόθεση να τον ακούσουν.

    Ο καθηγητής είπε συγκεκριμένα «Μου έδινε την εντύπωση ενός παιδιού που ήταν σε έναν δικό του κόσμο, χωρίς να αντιλαμβάνεται ούτε να ακούει τις συνεχείς παρατηρήσεις μου. Ειδοποίησα τη μητέρα του, όπως είχα καθήκον, αλλά αυτή αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι το παιδί έχει αυτή την αρνητική συμπεριφορά».

    Υπενθυμίζεται ότι στα στοιχεία της υπόθεσης έχουν προστεθεί και τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας, που έχουν καταγράψει καρέ – καρέ τις κινήσεις των δύο δραστών, πριν και μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπόθεση Τοπαλούδη: Καταθέσεις «φωτιά» για τους δυο κατηγορούμενους της δολοφονίας (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Τοπαλούδη: Ποιον απειλεί ο πατέρας του Έλληνα κατηγορούμενου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Υπόθεση Τοπαλούδη: Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του 23χρονου Ρομά



    ΣΧΟΛΙΑ