• Κοινωνία

    Νέες αποκαλύψεις για το βιασμό της 19χρονης στη Ρόδο: «Πήγαιναν έξω από το ειδικό σχολείο για να ψαρέψουν κορίτσια»

    • NewsRoom
    ροδος_νεκρη_φοιτητρια


    Ο πατέρας της 19χρονης μιλώντας στο newsit.gr ανέφερε ότι «Η κόρη μου έχει αναπηρία σε ποσοστό 67%, οι φερόμενοι ως δράστες, αφού έκαναν ό,τι έκαναν στο παιδί μου, το απείλησαν κιόλας για να μην μιλήσει».

    «Μετά το βιασμό, είπαν στην Ειρήνη «αν μιλήσεις θα το ξαναπάθεις» μου το είπε η ίδια η κόρη μου. Όλα αυτά που λένε για το παιδί μου, ότι συνευρέθηκε μαζί τους με τη δική της θέληση, είναι βλακείες».

    Συγκλονιστική είναι επίσης και η αποκάλυψη, ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που «ψάρευαν» κορίτσι με αναπηρία. Μάλιστα, σύμφωνα με τον πατέρα της κοπέλας, οι φερόμενοι ως δράστες την «έστηναν» στο ειδικό σχολείο για να βρουν κορίτσια. Σε ένα σχολείο που πηγαίνουν μαθήτριες ακόμη και 12 ετών…

    Ακόμα πρόσθεσε ότι «Υπάρχουν μαρτυρίες από καταστηματάρχες της γειτονιάς που αναφέρουν ότι και ο Έλληνας και ο Ρομά πήγαιναν έξω από το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ρόδου, στο οποίο ήταν μαθήτρια η κόρη μου και προσπαθούσαν να «ψαρέψουν» και άλλα κορίτσια, ακόμα και ανήλικα αφού εκεί πάνε παιδιά ακόμα και 12 ετών».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ρόδος: Προφυλακίστηκε ο 23χρονος Ρομά για το βιασμό της 19χρονης ΑμΕΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιάζουν οι περιγραφές του πατέρα της 19χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από τον δολοφόνο της Ελένης (video)



    ΣΧΟΛΙΑ