ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tους λόγους για τους οποίους οδήγησε στο θάνατο ένα ανυπεράσπιστο ζώο καλείται να εξηγήσει ο μεσήλικας στη Ρόδο, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε το ανυπεράσπιστο ζώο.
Σύμφωνα με τη Δημοκρατική οι αστυνομικοί τον εντόπισαν πολύ γρήγορα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία ώστε να αναφέρει στη δικαιοσύνη τους λόγους που τον οδήγησαν στο να οδηγήσει στο θάνατο ένα ανυπεράσπιστο ζώο.
Επίσης του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.
Στο αστυνομικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:
Την 24-09-2024 εξιχνιάστηκε υπόθεση ζωοκτονίας στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 60χρονος ημεδαπού ο οποίος πυροβόλησε και θανάτωσε ζώο συντροφιάς (γάτα).
Κατασχέθηκαν ένα αεροβόλο όπλο και ένα κυνηγετικό όπλο.
Σε βάρος του δράστη βεβαιώθηκε διοικητική παράβαση 30.000€.
Διαβάστε επίσης:
Αργολίδα: Στο προαύλιο του σχολείου έγινε η επίθεση στον 12χρονο – Τον ξύρισαν με μαχαίρι…
ΔΥΠΑ: Τη Δευτέρα λήγει η προθεσμία για αιτήσεις στο πρόγραμμα πράσινων δεξιοτήτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TEN (Νίκος Τσάκος): Πούλησε το παλαιότερο πλοίο της με κέρδος 4,6 εκατ. δολάρια
- Η νομισματική πολιτική χάνει επιτέλους την ισχύ της;
- Xclusiv: Η αύξηση των ναύλων κατά 80% επηρέασε τις αξίες των πλοίων δεκαπενταετίας κατά 10 εκατ. δολάρια
- Το κρας τεστ με Ερντογάν, ποιος υπουργείο πλημμύρισε και είχε ποντίκια, τι θέλει ο Ρούμπιο στην Αθήνα και ο σπαρταριστός διάλογος Κουτσούμπα – Τσίπρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.