ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε προσαγωγή υπόπτου για δύο φωτιές που σημειώθηκαν την Τετάρτη στο Δοκό Χαλκίδας, προχώρησαν οι αρχές.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 48 ετών που φαίνεται να έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας να κινείται κοντά στα σημεία που εκδηλώθηκαν οι πυρκαγιές.
Σύμφωνα με πληροφορίες της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, στο παρελθόν ο 48χρονος είχε καταθέσει ξανά ως ύποπτος για φωτιές που είχαν ξεσπάσει στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.
Διαβάστε επίσης:
Drone της Frontex έπεσε στη θάλασσα νότια της Κρήτης
Πάρνηθα: Αναπτήρες, βαμβάκι, σπινθηριστή και κιάλια είχαν στην κατοχή τους οι ύποπτοι για εμπρησμό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Eurobank Equities ειδικός διαπραγματευτής επί των μετοχών της Ίλυδα
- Σοφία Ζαχαράκη: «Η Ελλάδα ακαδημαϊκός κόμβος του μέλλοντος» – Δείτε live το forum για τη διεθνοποίηση των ΑΕΙ
- Attica Πολυκαταστήματα: Δημόσια προσφορά έως 18 εκατ. μετοχές και εισαγωγή στο Euronext Athens
- Ο Τραμπ θα ζητήσει από αμερικανικές εταιρείες να κατασκευάζουν πυραύλους στην Ευρώπη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.