• Κοινωνία

    Προφυλακιστέοι 3 από τους 4 συλληφθέντες οπαδούς του Παναθηναϊκού, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης

    αστυνομικοί σε περιπολικό


    Ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης οδηγούνται στη φυλακή οι 3 από τους 4 οπαδούς του Παναθηναϊκού που την περασμένη εβδομάδα συνελήφθησαν με εντάλματα, για επιθέσεις σε βάρος γραφείων συνδέσμων και οπαδών του Ολυμπιακού.

    Μετά τις σημερινές πολύωρες απολογίες τους στον ανακριτή, οι 3 συλληφθέντες, ανάμεσα τους και 1 γυναίκα, που φέρεται ως αρχηγός της οργάνωσης, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.
    Ο 4ος αφέθηκε ελεύθερος με τους  περιοριστικούς όρους της εμφάνισης 3 φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της απαγόρευσης παρακολούθησης αθλητικών δραστηριοτήτων σε οποιοδήποτε γήπεδο και της απαγόρευσης εμφάνισης σε συνδέσμους.
    Ένας 5ος κατηγορούμενος σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης παραδόθηκε και θα απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.
    Συνολικά στην πρώτη μεγάλη δικογραφία που σχηματίστηκε από τον αθλητικό εισαγγελέα  για οπαδική βία σε Αθήνα και Πειραιά, κατηγορούμενοι είναι συνολικά 24 εμπλεκόμενοι, στους οποίους αποδίδονται  περισσότερες από 15 επιθέσεις σε βάρος συνδέσμων και φιλάθλων του Ολυμπιακού.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενοι οι 4 συλληφθέντες αρνήθηκαν τις ληστείες, τη συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τους εμπρησμούς και την κατοχή εκρηκτικών που τους αποδίδεται.
    Ομολόγησαν μόνο  κάποια περιστατικά συμπλοκών και σωματικών βλαβών σε βάρος οπαδών της αντίπαλης ομάδας, αποδίδοντας τα σε καβγάδες μεταξύ οπαδών της γειτονιάς.
    Διαβάστε επίσης



    ΣΧΟΛΙΑ