Αποφυλακίζεται ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής Αντώνης Γρέγος, πρωτόδικα καταδικασμένος σε ποινή κάθειρξης 6 ετών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Ομόφωνα το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών της Αθήνας έκανε δεκτό το 3ο αίτημα του κατηγορουμένου και ανέστειλε την εκτέλεση της πρωτόδικης καταδίκης του μέχρι να δικαστεί σε 2ο βαθμό.
Στον Γρέγο επιβλήθηκε ο περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα μια φορά το μήνα και επιπλέον εγγυοδοσία 5.000
Η απόφαση ελήφθη με αντίθετη εισήγηση του εισαγγελέα της έδρας, ο οποίος ζήτησε να απορριφθεί και το 3ο αίτημα του πρώην βουλευτή καθώς δεν προκύπτει ανεπανόρθωτη βλάβη με τη συνέχιση της κράτησης του.
Οι συνήγοροι του υποστήριξαν στο δικαστήριο ότι ο κατηγορούμενος και το παιδί του αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.
Διαβάστε επίσης
Επιστολή Ιερώνυμου προς τον Ρώσο Πατριάρχη: Αντισταθείτε στα πολεμικά σχέδια των κοσμικών ηγετών
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Κηφισού λόγω έργων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο δισεκατομμυριούχος της H&M οδηγεί αθόρυβα την εταιρεία προς την έξοδο από το χρηματιστήριο
- Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι της Wall Street από το φορολογικό νομοσχέδιο του Ντόναλντ Τραμπ
- Η μάχη των Εμπειρίκων: Πώς η κληρονομιά του πατέρα έγινε δικαστικό θρίλερ ανάμεσα στις αδερφές σε Παναμά, Λονδίνο και Νέα Υόρκη
- Ευάγγελος Πιστιόλης: Οι τολμηρές επιχειρηματικές ναυτιλιακές επιλογές τον ωθούν πάντα ψηλότερα
