ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκαριστική είναι η μαρτυρία ενός άνδρα που βρισκόταν στην ίδια ταβέρνα στη Χαλκιδική την ώρα της τραγωδίας. Όπως είπε, όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβαν να σώσουν την άτυχη γυναίκα.
«Δεν καταλάβαμε τίποτα. Είχε 100 άτομα μέσα. Τίποτα δεν καταλάβαμε. Τρέξαμε, βγάλαμε όσους μπορούσαμε, καμιά 10αρια τραυματίες. Τη γυναίκα δεν μπορούσαμε να τη βγάλουμε», είπε εμφανώς σοκαρισμένος ο άνδρας.
Η 54χρονη γυναίκα καταπλακώθηκε από το στέγαστρο που κατέρρευσε από τον δυνατό αέρα.
Ακόμα πιο σοκαριστική είναι η μαρτυρία του για το θάνατο του παιδιού, του 8χρονου γιου της γυναίκας από τη Ρουμανία. «Το παιδάκι ήταν εδώ έξω. Δεν ήταν τραυματισμένο. Σταμάτησε να αναπνέει. Το πήρε η γυναίκα μου, το πήγε στο ΕΣΥ και εκεί κατέληξε».
Περιγράφοντας τη σφοδρότητα των φαινομένων, ο ίδιος μάρτυρας είπε πως «σήκωσε κιόσκια από άλλα καταστήματα και τα έφερε εδώ».
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=XABolUsiEZ4
Πηγή: seleo.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πεζεσκιάν: Το ανώτατο όργανο ασφαλείας του Ιράν υποστηρίζει «την οδό του διαλόγου»
- Ελβετία: Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας στη Γενεύη, με επιθέσεις κατά γραφείων του ΟΗΕ
- Ρωσία-ΗΠΑ: Πούτιν και Τραμπ συμφώνησαν ότι Αμερικανοί απεσταλμένοι θα επισκεφθούν «σύντομα» τη Ρωσία, σύμφωνα με την Μόσχα
- Τραμπ στο Axios: Μια συμφωνία με το Ιράν θα υπογραφεί «σε λίγες ώρες» (upd)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.