• Κοινωνία

    Πλημμύρισαν οι οργανωμένες παραλίες την πρώτη μέρα της επαναλειτουργίας – Γεμάτες και οι καφετέριες (pics)

    Παραλία Εδέμ


    Στις παραλίες ξεχύθηκαν από το πρωί του Σαββάτου οι Αθηναίοι, την πρώτη ημέρα λειτουργίας των οργανωμένων πλαζ, ενώ και οι καφετέριες είναι γεμάτες με κόσμο το πρώτο αυτό Σαββατοκύριακο, μετά την επαναλειτουργία της εστίασης.

    Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν σε συνδυασμό με τη σταδιακή επιστροφή στην «κανονικότητα» ώθησαν τους περισσότερους να πάρουν τους δρόμους και να κατευθυνθούν προς την κοντινότερη παραλία για να δροσιστούν και να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Παραλιακή, όπου επικρατεί το αδιαχώρητο από κόσμο, με τους δρόμους να είναι μποτιλιαρισμένοι σε πολλά σημεία της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

    Όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες, δεν πέφτει «καρφίτσα» στις οργανωμένες παραλίες, όπου οικογένειες και φίλοι έχουν σπεύσει από το πρωί προκειμένου να βρουν ομπρέλα και ξαπλώστρα, αφού εξαιτίας των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας τηρούνται οι αποστάσεις με αποτέλεσμα να υπάρχουν λιγότερες διαθέσιμες ξαπλώστρες.

    Παραλία Εδέμ

    Χαμός στις καφετέριες

    Κοσμοσυρροή επικρατεί και στις καφετέριες, καθώς διανύουμε το πρώτο Σαββατοκύριακο, μετά την επαναλειτουργία της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους. Όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν σε κάποια παραλία, προτίμησαν να πιουν τον καφέ τους έξω σε κάποια καφετέρια της γειτονιάς τους.

    Στο Παγκράτι οι περισσότερες καφετέριες είναι γεμάτες από το πρωί, ενώ με δυσκολία βρίσκει κανείς τραπέζι.

    Παγκράτι

    Το «έξω» είναι πλέον μονόδρομος, αφού το καλοκαίρι έφτασε και το lockdown σταδιακά αίρεται.

    Παγκράτι

    Διαβάστε επίσης:

    Ανοίγουν σήμερα οι παραλίες – Πρώτο «ελεύθερο» Σαββατοκύριακο με ανοιχτή εστίαση

    Επιστροφή στην κανονικότητα: Αλλαγή δεδομένων σε λιανεμπόριο και καταναλωτική συμπεριφορά

    Άδωνις Γεωργιάδης: Ανοίγουν γυμναστήρια για εμβολιασμένους και δεξιώσεις γάμου – Καταργούνται τα ραντεβού σε μαγαζιά



    ΣΧΟΛΙΑ