ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά από αυτοψία που πραγματοποιήθηκε από τα συνεργεία του Δήμου Πειραιά στις οδούς Κρεββατά και Χατζηκυριακού στον Πειραιά, διαπιστώθηκε καθίζηση του οδοστρώματος, η οποία οφείλεται σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ.
Ο Δήμος Πειραιά ενημέρωσε άμεσα την ΕΥΔΑΠ για την βλάβη, η οποία προέβη στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης του αγωγού.
Σημειώνεται ότι λόγω του συμβάντος η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της ακτής Μιαούλη έως την οδό Χατζηκυριακού είχε διακοπεί, νωρίτερα. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε το απόγευμα.
Διαβάστε επίσης
Μεσανατολικό: Νέα πρόταση των ΗΠΑ, επανάληψη των διαπραγματεύσεων την επόμενη εβδομάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.