• Κοινωνία

    Ποια μαγαζιά είναι ανοιχτά σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, πού πετάμε χαρταετό

    • NewsRoom
    Καθαρά Δευτέρα


    Καθαρά Δευτέρα σήμερα και θα είναι ανοιχτά τα μίνι μάρκετ, οι φούρνοι για την προμήθεια της παραδοσιακής λαγάνας και όχι μόνο, οι λαϊκές αγορές και τα ιχθυοπωλεία για τα εδέσματα της μέρας. Τα σούπερ μάρκετ είναι κλειστά.

    Όσον αφορά τη Βαρβάκειο Αγορά, αυτή παρέμεινε ανοικτή μέχρι την Κυριακή, ωστόσο φέτος οι ιχθυοπώλες της αγοράς δεν έκαναν το ξενύχτι προς την Καθαρά Δευτέρα.

    Οι μετακινήσεις, υπενθυμίζεται, πραγματοποιούνται μόνο εντός του οικείου Δήμου των κατοίκων ή σε απόσταση έως 2 χιλιόμετρα από τον τόπο κατοικίας, στέλνοντας των κωδικό (SMS) 2.

    Σημειώνεται επίσης πως και σήμερα θα ισχύσουν οι ίδιοι περιορισμοί στις μετακινήσεις με αυτούς που ισχύουν κάθε ημέρα. Κάτι που σημαίνει πως όποιος επιθυμεί να πετάξει χαρταετό ή να απολαύσει τη φύση θα πρέπει να περιοριστεί εντός του Δήμου του, καθώς δεν επιτρέπεται η μετακίνηση με τον κωδικό «6» με όχημα.

    Το έθιμο του χαρταετού, επομένως, μπορεί να τηρηθεί με τους περιορισμούς των μετακινήσεων εντός του οικείου Δήμου ή σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από τον τόπο κατοικίας και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα αποστάσεων και αποφυγή συνωστισμού στους υπαίθριους χώρους.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ