ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αίτημα για αναπαράσταση του καταγγελλόμενου βιασμού της 1ης μηνύτριας του Πέτρου Φιλιππίδη υπέβαλαν στο δικαστήριο οι συνήγοροι υπεράσπισης του ηθοποιού.
Όπως υποστήριξαν, η καταγγέλλουσα έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της κεκλεισμένων των θυρών κατάθεση της.
Κατά την αναπαράσταση οι δικηγόροι του Φιλιππίδη πρότειναν το ρόλο της μηνύτριας να αναλάβει γυναίκα δικηγόρος του γραφείου τους.
Σύμφωνα με τους δικηγόρους υπεράσπισης, η μηνύτρια διαφωνεί με την αναπαράσταση των σκηνών του διπλού βιασμού της.
Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου, ενώπιον του οποίου ο Πέτρος Φιλιππίδης δικάζεται για 2 βιασμούς μιας νεαρής γυναίκας και την απόπειρα βιασμού σε βάρος άλλων 2 γυναικών.
Διαβάστε επίσης:
Διαμαρτύρεται η Διεθνής Ναυτική Ένωση για τις κινητοποιήσεις στο λιμάνι του Πειραιά
Οικονόμου: Άνοιξε η πλατφόρμα δήλωσης αναγκών ψηφιακού εξοπλισμού για μαθητές Ειδικής Αγωγής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ωνάσης: Το deal που θα άλλαζε τον κόσμο και θα τον έκανε «αυτοκράτορα»
- Νέες μαρίνες βγάζει στην αγορά το Υπερταμείο
- Ο θρίαμβος των τραπεζών, τι θα κάνει ΤΩΡΑ η Intralot, τα νέα πρόσωπα της METLEN, τα μυστήρια της ΕΧΑΕ, τα λάθη της Εθνικής με την Παυλίδης, η νέα επένδυση της Τραυλού, το ράλι της THEON, τα παρασκήνια του Ωδείου και η νίκη Κούστα στις Σπέτσες
- Κεραμουργία Βορείου Ελλάδας: Βάζει πόδι στα Βαλκάνια με νέο εργοστάσιο στη Σερβία
