• Κοινωνία

    Δίκη Φιλιππίδη: Νέοι μάρτυρες καλούνται να καταθέσουν αρχές Οκτωβρίου – Τα πρόσωπα «κλειδιά»

    Πέτρος Φιλιππίδης

    Πέτρος Φιλιππίδης


    Πέντε δημοφιλείς ηθοποιούς καλεί ως νέους μάρτυρες η Δικαιοσύνη για να διαλευκανθεί εάν ο Πέτρος Φιλιππίδης βίασε την πρώτη μηνύτριά του, μέσα στο θέατρο ΗΒΗ, το 2008.

    Ζέτα Μακρυπούλια, Τάσος Χαλκιάς, Θάλεια Ματίκα, Ράνια Σχίζα και Αλίνα Κωτσοβούλου καλούνται για να καταθέσουν αρχές Οκτωβρίου, με το δικαστήριο να ικανοποιεί σχετικά αιτήματα της εισαγγελέως  και της υπεράσπισης Φιλιππίδη.

    Η εισαγγελέας ζήτησε να καταθέσει η Θάλεια Ματίκα, καθώς, όπως είπε, αναφέρθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία ότι είχε δει την πρώτη καταγγέλλουσα να κλαίει στις τουαλέτες του θέατρου Ήβη και είχαν μία συνομιλία μεταξύ τους.

    Για τη Ζέτα Μακρυπούλια η εισαγγελέας είπε ότι πρέπει να  ερωτηθεί για το εάν πράγματι υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση στο θέατρο Ήβη.

    Για την Αλίνα Κωτσοβούλου η εισαγγελέας κρίνει ως απαραίτητη τη μαρτυρία της για να διαπιστωθεί εάν μετά από δικό της τηλεφώνημα η πρώτη καταγγέλλουσα πήγε στο θέατρο Ήβη.

    Οι 3 ηθοποιοί καλούνται να καταθέσουν στις 6 Οκτωβρίου.

    Η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη ζήτησε να κληθούν ως μάρτυρες οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, οι οποίοι θα καταθέσουν μόλις ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των 3 συναδέλφων τους.

    Διαβάστε επίσης

    Δίκη Φιλιππίδη: Τι καταθέτει συγγενικό πρόσωπο του ηθοποιού

     



    ΣΧΟΛΙΑ