ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πέθανε τα ξημερώματα ο συνθέτης και τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έδινε μάχη με τον καρκίνο.
Ο Χρήστος Κυριαζής γεννήθηκε το 1953 στον Πειραιά και μεγάλωσε στα Καμίνια. Ο πατέρας του εργαζόταν ως επιπλοποιός και λόγω της οικογενειακής παράδοσης έμαθε κι εκείνος την τέχνη.
Ποτέ όμως δεν έκρυψε την αγάπη του για τη μουσική. Στην διάρκεια της ζωής του το όνομά του συνδέθηκε και με την κατασκευή επίπλων.
Δημιουργός και μέλος του Συγκροτήματος «Πρόκες» (1972) και προηγουμένως των συγκροτημάτων «Mirabilis Zalapa» και «What a pity».
Κατόπιν έφυγε για σπουδές στην Ιταλία. Όταν επέστρεψε, στράφηκε προς τη λαϊκή μουσική.
Ο δίσκος που φέρει τον τίτλο της μεγάλης επιτυχίας του «Μου θυμίζεις τη μάνα μου» (1992) έγινε «πλατινένιος», ξεπερνώντας τις 125.000 αντίτυπα!
Διαβάστε ακόμη:
Συντάξεις Δεκεμβρίου: Oι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο από τις 24 Νοεμβρίου και μετά
Γεωργιάδης: Νέα μέτρα περιορισμού των ανεμβολίαστων-Αποκλείει το lockdown
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρούμπιο για Βενεζουέλα: «Δεν πρόκειται να φτάσετε στη δημοκρατία απλώς διαδηλώνοντας στους δρόμους» – Έμμεσο μήνυμα στη Ματσάδο
- Γαλλία: Στα τάρταρα η καταναλωτική εμπιστοσύνη – Σε χαμηλό 13ετίας στον απόηχο των σοβαρών επεισοδίων
- ΕΚΠΑ: Δωρεάν στήριξη για νέες επιχειρηματικές ιδέες – Αιτήσεις έως 30 Νοεμβρίου
- Άγιος Νικόλαος: Άτομο έπεσε από πεζογέφυρα στον σταθμό του ηλεκτρικού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.