• Κοινωνία

    Περιστέρι: Στα χέρια της Αστυνομίας τρία ανήλικα κορίτσια για τον ξυλοδαρμό 14χρονης

    • NewsRoom
    περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας


    Στη σύλληψη τριών ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 13, 14 και 16 ετών, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία. Οι τρεις ανήλικες κατηγορούνται για τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης σε Γυμνάσιο στο Περιστέρι.

    Οι τρεις ανήλικες συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου, με τις κατηγορίες για  σωματικές βλάβες και απειλή σε βάρος συνομήλικής τους.

    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

    Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει τη δράση της στην κατεύθυνση της πρόληψης και της καταστολής της νεανικής παραβατικότητας, στο πλαίσιο ενίσχυσης και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας των ανηλίκων.

    Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μεσημβρινές ώρες της 17-11-2023 στο Περιστέρι, -3- ανήλικες, ηλικίας 16, 14 και 13 ετών, για σωματικές βλάβες και απειλή σε βάρος συνομήλικής τους στο Περιστέρι.

    Ειδικότερα, οι ανωτέρω ανήλικες επιτέθηκαν με λακτίσματα και απείλησαν λεκτικώς 13χρονη συνομήλική τους, εντός σχολικού συγκροτήματος στο Περιστέρι.

    Επιπλέον αναζητείται έτερος ανήλικος για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων καθώς βιντεοσκόπησε και διαμοίρασε σε έτερα άτομα την εν λόγω επίθεση.

    Η σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Διαβάστε επίσης

    Αποκαλύψεις για Σουνάκ: Φέρεται να πρότεινε να «αφήσουμε κόσμο να πεθάνει» στη διάρκεια της πανδημίας

    Τα «καμπανάκια» Μητσοτάκη για αλαζονεία και οι επόμενες μεταρρυθμίσεις που έρχονται

    Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεμπλοκάρει το έργο με «καύσιμα» 27,5 εκατ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ