ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Οι Ευρωπαίοι ηγέτες κατέγραψαν σήμερα μια αβέβαιη και επιφυλακτική πρόοδο παραπέμποντας στην επόμενη συνεδρίαση των υπουργών Ενέργειας τις τόσο αναγκαίες και επιτακτικές αποφάσεις”, σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής , στις Βρυξέλλες.
Το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του κόμματος αναφέρει ακόμη ότι “δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο μπροστά στο τσουνάμι των αυξήσεων, που αποδεκατίζει το εισόδημα των πολιτών και υπονομεύει την παραγωγική βάση της Ευρώπης”.
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι η κοινή παραγγελία φυσικού αερίου έπρεπε να έχει γίνει προ καιρού προκειμένου να συγκρατηθούν οι τιμές.
Επίσης, σημειώνει ότι απαιτείται ένα νέο ταμείο ανάκαμψης με επιδοτήσεις για την στήριξη της εγχώριας παραγωγής και των ευάλωτων νοικοκυριών και η ενεργοποίηση εκ νέου του προγράμματος SURE για την στήριξη των θέσεων εργασίας που κινδυνεύουν.
“Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, πρέπει να κυριαρχήσει η αλληλεγγύη των λαών και όχι οι εθνικές σκοπιμότητες”, καταλήγει.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurovision 2026: Ο Αkylas με το Ferto είναι ο μεγάλος νικητής – Όσα έγιναν στον ελληνικό τελικό
- Τράπεζες: Ολα τα συνδρομητικά πακέτα για φθηνότερες καθημερινές συναλλαγές
- Γιατί βούτηξε η ΤΙΤΑΝ, τι θα κάνει η Εθνική Τράπεζα, η μάχη Theon με τους short, ποιο deal της Ideal χάλασε, βιομήχανοι κατά Τσάφου, μια αποκάλυψη για Τσίπρα – Στουρνάρα και όταν η Ζαχαράκη γίνεται ντεκόρ της Κίμπερλι
- Πλειστηριασμοί: Το σφυρί της εβδομάδας «χτυπά» σε Ξάνθη, ΣΒΑΜΠΕ και «Ελληνικός Νηογνώμονας»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.