• Κοινωνία

    Παρατείνεται το σκληρό lockdown σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα και τρεις δήμους του νομού Κοζάνης

    • NewsRoom

    Νίκος Χαρδαλιάς


    Την παράταση του αυστηρού lockdown μέχρι τις 6 Ιανουαρίου σε δήμους της Δυτικής Αττικής και της Κοζάνης ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

    Ειδικότερα τα αυστηρά μέτρα παρατείνονται στους Δήμους Ασπροπύργου και Ελευσίνας στην Δυτική Αττική. Αντίθετα, στα απλά περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στην υπόλοιπη χώρα επανέρχεται ο Δήμος Μάνδρας Ειδυλλίας.

    Αντίστοιχα, στον νομό Κοζάνης, παραμένει το αυστηρό lockdown οι δήμοι Κοζάνης, Εορδαίας και Βοϊου ενώ χαλαρώνουν τα μέτρα στους δήμους Βελβεντού και Σερβίων.

    Ενημέρωσε ακόμα πως λόγω του έντονου επιδημιολογικού φορτίου που παρατηρείται στο χωριό Κέλλη του δήμου Αμυνταίου της ΠΕ Φλώρινας αποφασίστηκε από αύριο, στις 6 το πρωί, και για 10 ημέρες, θα ισχύσουν τα ίδια πρόσθετα μέτρα που ισχύουν για τις Θεσπιές.

    Τέλος, απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας, στους δήμους Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περιστερίου, Ηλίου και Αχαρνών, στην περιοχή Ζεφυρίου του δήμου Φυλής, καθώς και στο νησί της Καλύμνου, να παραμείνουν εξαιρετικά προσεκτικοί και να συνεχίσουν να είναι συνεπείς στην τήρηση των μέτρων.

    Υπενθύμισε ότι τα μέτρα που ίσχυσαν τα Χριστούγεννα ισχύουν και την Πρωτοχρονιά.



    ΣΧΟΛΙΑ