ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλείδωσε» η πρώτη εβδομάδα της παράτασης
Η επιτροπή των ειδικών αποφάσισε και εισηγείται στην κυβέρνηση την παράταση του lockdown για ακόμα μία εβδομάδα.
Τις ανακοινώσεις θα κάνει στις 6 μ.μ. ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.
Η παράταση του αυστηρού lockdown στην Αττική έχει «κλειδώσει», όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες και μάλιστα οι περισσότεροι ειδικοί έκαναν λόγο για παράταση μέχρι μέσα Μαρτίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στον μέχρι τώρα σχεδιασμό είναι να παραμείνει σε lockdown η Αττική για μία εβδομάδα και ακολούθως να ανοίξει το λιανεμπόριο σε πρώτη φάση με click away και αμέσως μετά με click in shop και με τη χρήση ξεχωριστού κωδικού sms στο 13032.
Η επιδημιολογική εικόνα αλλά και οι μεταλλάξεις του κορονοϊού είναι αυτό που ανησυχεί τους λοιμωξιολόγους.
Η Αττική συνεχίζει να δίνει καθημερινά πολύ υψηλό αριθμό κρουσμάτων, ενώ ανησυχία προκαλούν η Θεσσαλονίκη, η Αχαΐα, η Αργολίδα και η Αρκαδία που πλέον βρίσκεται σε σκληρό lockdown.
Διαβάστε επίσης
Βατόπουλος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα μέτρα εκτός από παράταση του lockdown
Σαρηγιάννης για lockdown: Μία εβδομάδα παράτασης δεν φτάνει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Καμπανάκι» IEA για πετρέλαιο: Με ρυθμούς ρεκόρ μειώνονται τα αποθέματα – Ισχυρό πλήγμα με μειωμένη ζήτηση
- Μιχαηλίδου: «Περισσότερες θέσεις προσχολικής φροντίδας – Αυξάνουμε τα εισοδηματικά όρια, χρηματοδοτούμε νέες θέσεις για βρέφη»
- Παιδική & Νεανική Χορωδία Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού
- Ηλίας Κασιδιάρης: Αποφυλακίζεται στις 15 Σεπτεμβρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.