• Κοινωνία

    Παναττικό συλλαλητήριο σήμερα στα Προπύλαια

    συλλαλητήριο

    Φωτογραφία αρχείου


    Σε παναττικό συλλαλητήριο προχωρούν σήμερα συνδικαλιστικές οργανώσεις, επαγγελματικές ενώσεις, καθώς και εργατικές ομάδες.

    Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια, με βασικά αιτήματα την προστασία της υγείας, τις οικονομικές επιπτώσεις των lockdown και της πανδημίας, και ενάντια στην αστυνομική βία και καταστολή.

    Σημειώνεται ότι προηγήθηκε συνέντευξη Τύπου αναφορικά με την επικείμενη συγκέντρωση. Σε αυτή συμμετείχαν ο Στεφανάκης Γιώργος, Πρόεδρος συνδικάτου επισιτισμού τουρισμού, η Ντίνα Γκογκάκη, Πρόεδρος εμποροϋπαλλήλων και ο Ηλίας Σιώρας, Προέδρος σωματείου εργαζομένων «Ευαγγελισμός», γενικός γραμματέας ΕΙΝΑΠ.

    Οι διοργανωτές διεκδικούν άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα της Υγείας, χωρίς αποζημίωση, μέτρα προστασίας των εργαζομένων στους χώρους εργασίας, στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στα σχολεία και τα πανεπιστήμια, οργανωμένους ελέγχους σε μεγάλες βιομηχανικές μονάδες και σούπερ μάρκετ, στήριξη του εισοδήματος και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, προστασία των ανέργων, καμία περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων με πρόσχημα τον κορονοϊό, να σταματήσει η αστυνομοκρατία και η κρατική καταστολή.

    Διαβάστε ακόμη:

    Μητσοτάκης: Ζητώ συγγνώμη για τα περιστατικά αστυνομικής βίας – Νέα μέτρα για περιορισμό τέτοιων φαινομένων

    Χρήστος Σπίρτζης: Κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για τη διερεύνηση των βιαιοπραγιών στη Νέα Σμύρνη

    Μητσοτάκης: Μόνο όταν ο ένστολος σέβεται τον πολίτη μπορεί να κερδίσει τον δικό του σεβασμό

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ