• Κοινωνία

    Παλαιό Φάληρο: Ανθρωποκυνηγητό για τον 30χρονο βιαστή με το τατουάζ – Αποπειράθηκε να βιάσει και άλλη κοπέλα

    • NewsRoom
    ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ το ΒΡΑΔΥ


    Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 30χρονου άνδρα που βίασε μία 34χρονη γυναίκα ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου, στο Παλαιό Φάληρο, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

    Ο βιαστής, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αποπειραθεί να βιάσει και άλλη κοπέλα στην ίδια περιοχή.

    Η αναλυτική περιγραφή για την εμφάνιση του δράστη, ο οποίος φέρει ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στο χέρι του, που έδωσε η 34χρονη ταιριάζει στην περιγραφή που είχε δώσει άλλη γυναίκα που δέχτηκε, επίσης, επίθεση στο Παλαιό Φάληρο, μόλις λίγες ώρες νωρίτερα.

    «Πρόκειται για ένα τατουάζ σε σχήμα βραχιόλι με δύο γραμμές, τη μια γραμμή πιο φαρδιά από την άλλη», αναφέρουν στις καταγγελίες τους οι δύο κοπέλες.

    Ο βιαστής «χτύπησε» πρώτη φορά λίγες ώρες πριν τον βιασμό της 34χρονης. Συγκεκριμένα, ο δράστης είχε αποπειραθεί να βιάσει την πρώτη γυναίκα τα μεσάνυχτα, αλλά αυτή με φωνές και χτυπήματα κατάφερε τελικά να γλιτώσει.

    Η δεύτερη επίθεση έγινε στις 4 το πρωί.

    Στην κατάθεσή της η 34χρονη γυναίκα φέρεται να έχει αναφέρει: «Ήταν γύρω στο 1,65-1,70, εύσωμος με λευκή επιδερμίδα, περίπου 40 ετών, κοντοκουρεμένος με κάστανα μαλλιά. Φορούσε ένα μαύρο στενό τζιν, και ένα κοντομάνικο επίσης μαύρο μπλουζάκι, και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Η ανάσα του μύριζε αλκοόλ».

    Ο δράστης φέρεται να την πλησίασε, να την απείλησε με μαχαίρι και να την οδήγησε σε ένα παρκάκι. Άρχισε να την απειλεί πως θα τη μαχαιρώσει εάν φωνάξει, με αποτέλεσμα η κοπέλα, σε κατάσταση σοκ, να μην αντιδράσει. Στη συνέχεια την έγδυσε και τη βίασε.

    Όπως κατήγγειλε, όλα συνέβησαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ανέμενε το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της, στο αεροδρόμιο.

    Στην καταγγελία της, η γυναίκα αποκάλυψε ότι ο βιαστής της, μετά την αποτρόπαια πράξη, την κοίταξε και τη ρώτησε αν θέλει να γίνει το κορίτσι του.

    Η γυναίκα βρήκε όσο κουράγιο της είχε απομείνει, μάζεψε τα πράγματά της και πήγε ξανά στη στάση, εκεί όπου βρισκόταν ένας άνδρας. Όπως ανέφερε, από τον φόβο και την ντροπή της για όσα είχαν προηγηθεί δεν είπε τίποτε.

    Το δράμα της, ωστόσο, δεν είχε τελειώσει. Ο βιαστής την πλησίασε ξανά, την πήρε αγκαλιά και της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της.

    Όταν του αρνήθηκε, την απείλησε ξανά με τη ζωή της, λέγοντας πως αν μιλήσει σε κάποιον θα τη σκοτώσει, και έφυγε με κατεύθυνση προς Γλυφάδα.

    Πλέον, η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι το προφίλ του δράστη είναι τέτοιο που, αν δεν συλληφθεί, «θα ξαναχτυπήσει».

    Διαβάστε επίσης:

    Βιασμός 12χρονης: Στη φυλακή ο 36χρονος πρώην διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου



    ΣΧΟΛΙΑ